• ۱۴۰۳ جمعه ۵ بهمن
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3318 -
  • ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۶ مرداد

تشكل‌ها

ايتاليا هم مشتري ميگوي ايران شد|معاون آبزي‌پروري سازمان شيلات از توليد حدود 25 هزار تني ميگو در كشور خبر داد و گفت: پس از توافقات هسته‌اي، ايتاليا به يكي از توليد‌كنندگان ميگوي ايراني درخواست بازبيني براي ارزيابي محصول توليد شده و صادرات به اين كشور را داده و اين كشور قرار است به جمع مشتريان ميگوي ايراني بازگردد. حسين عبدالحي اظهار كرد: 7000 هكتار از مزارع ميگو در كشور تحت كشت اين محصول رفته‌اند كه مي‌توان به حدود 4000 هكتار در استان بوشهر، 2000 هكتار در استان هرمزگان، 183 هكتار در استان سيستان و بلوچستان، 450 هكتار در استان خوزستان و 300 هكتار در استان گلستان اشاره كرد.

 

ادامه ممنوعيت واردات برنج |رييس سازمان جهاد كشاورزي مازندران از توليد دو ميليون تني برنج در سال جاري خبر داد و گفت: از مرداد‌ماه تا پايان فصل برداشت برنج (آبان)، واردات اين محصول ممنوع است و هيچ مجوزي براي واردات صادر نمي‌شود. دلاور حيدرپور اظهار داشت: در استان مازندران حدود 200 هزار هكتار از شاليزارها زير كشت برنج رفتند و پيش‌بيني مي‌شود امسال حدود يك ميليون و 200 هزار تن شلتوك برداشت و حدود 800 هزار تن برنج سفيد در اين استان توليد شود. تاكنون كه 50 درصد از محصول برنج اين استان برداشت شده است، از نظر كمي و كيفي وضعيت خوبي را شاهد بوده‌ايم و برآورد‌ها نشان مي‌دهد كه امسال حدود يك ميليون و 800 هزار تا دو ميليون تن برنج در كشور توليد شود.

 

برگشت مرغ و تخم‌مرغ‌هاي صادراتي |يك مقام مسوول از برگشت خوردن مرغ و تخم‌مرغ‌هاي صادراتي ايران به عراق و افغانستان خبر داد. ناصر نبي‌پور از برگشت مرغ و تخم‌مرغ‌هاي صادراتي از مرز عراق خبر داد و اظهارداشت: مسوولان عراقي اجازه ورود مرغ و تخم‌مرغ‌هاي ايراني به داخل به اين كشور را صادر نكردند. وي با بيان اينكه احتمالا دامپزشكي عراق هنوز به گمرك اين كشور اعلام نكرده كه واردات مرغ و تخم‌مرغ از ايران مجاز است، گفت: مسائل پيش آمده به دليل ذوق زدگي زودهنگام مرغداران داخلي رخ داده است. تخم‌مرغ و مرغ‌هاي صادر شده به افغانستان نيز دچار وضعيتي مشابه شده و برگشت خورده‌اند.

 

حذف قيمت‌گذاري تنها راه تنظيم بازار لبنيات است| رييس سابق كميسيون كشاورزي و صنايع غذايي اتاق بازگاني تهران معتقد است كه راه‌حل اصلي براي حل مشكل توليد و افزايش قيمت لبنيات، واقعي شدن قيمت اين محصولات است.

شاهرخ ظهيري درباره وضعيت بازار لبنيات و افزايش قيمت برخي محصولات لبني در ماه‌هاي اخير به ايسنا گفت: علت تمامي مشكلاتي كه باعث مي‌شود كارخانه‌ها يا دامداري‌ها دچار ضرر و زيان شوند، قيمت‌گذاري است كه از سوي دولت انجام مي‌شود. اگر قيمت از روي محصولات غذايي از جمله لبنيات برداشته و نرخ‌ها به شكل آزاد تعيين شوند، چه اتفاقي خواهد افتاد؟

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون