• 1405 چهارشنبه 29 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6062 -
  • 1404 يکشنبه 18 خرداد

الهه مظلوم

علي مطهري

قتل مظلومانه الهه حسين‌نژاد آزموني است براي پليس و قوه قضاييه‌ ما كه آيا بعد از اقرار صريح قاتل باز هم چهره او را مي‌پوشانند و حفظ آبرو مي‌كنند و آيا او ظرف مدتي كوتاه و تا زماني كه ذهن جامعه به اين جنايت مشغول است به ‌دار مجازات آويخته مي‌شود تا فلسفه مجازات يعني عبرت گرفتن چنين حيوانات آدم‌نمايي و تسلي خاطر جنايت‌ديدگان و جامعه تحقق پيدا كند؟ يا اينكه دوباره چهره او پوشانده و چند سال بعد مجازات مي‌شود، زماني كه ديگر حادثه از ذهن جامعه رفته و ديگر عبرت گرفتن جاني‌ها و تسلي خاطر جامعه چندان موضوعيت ندارد؟
معمولا بعد از اين‌گونه حوادث، تحليل‌هاي جامعه‌شناسي و روانشناسي آغاز مي‌شود و باز معمولا تقصير را به گردن فقر قشري از جامعه و ضعف مديريت مسوولان و حتي سياست‌هاي كلي نظام مي‌اندازند و ماهي مطلوب خود را از اين آب گل‌آلود مي‌گيرند.
 البته فقر به عنوان يكي از عوامل موثر در اين‌گونه حوادث مي‌تواند مطرح باشد، ولي به نظر اين بنده عامل اصلي، فقدان تربيت اسلامي و انساني است. فقيري كه حتي در نهايت فقر باشد اگر تربيت درستي داشته باشد هيچ‌گاه دست به چنين كاري نمي‌زند. 
مربيان جامعه يعني خانواده‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها، روحانيت، صدا و سيما و پليس در آدم‌سازي مسووليت دارند. به تعبير امام خميني (ره): «انبيا آمده‌اند كه آدم بسازند.» نوجوان و جواني كه نه در خانواده تربيت شده است، نه در مدرسه، نه در دانشگاه، نه در مسجد و نه توسط صدا و سيما و پليس، با ديدن يك تلفن همراه آيفون وسوسه مي‌شود كه آن را بربايد و شخص را هم به قتل مي‌رساند تا شناسايي نشود.
 شايد بتوان الهه مظلوم را كه در دفاع از مالش كشته شده است، شهيد ناميد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران وصول ۲ هزار میلیارد تومان از مطالبات بانک دی با حمایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بانک دی بازویی توانمند در خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری است