• 1405 پنج‌شنبه 30 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6215 -
  • 1404 دوشنبه 24 آذر

زير پوست حوادث

 قتل دو عضو يك خانواده  توسط داماد سابق

بيستم آذر‌ماه جاري، خبري تكان‌دهنده در رشت منتشر شد كه 2 نفر در روستاي سياهگوندان، روستاي آقا‌سيد شريف به طرز هولناكي كشته شدند. بررسي‌هاي اوليه پليس نشان مي‌دهد عامل اين جنايت مردي 62 ساله است كه پيش‌تر داماد خانواده بوده و با دختر كوچك خانواده ازدواج كرده بود. اين مرد كه 2 سال قبل به دليل اختلافات خانوادگي از همسرش جدا شده بود، از همان زمان كينه‌اي عميق نسبت به خانواده همسر سابقش به دل گرفته بود. شب گذشته كه مصادف با روز زن بود، او با هدف كشتن همسر سابق خود به خانه مادرزنش مراجعه كرد، اما در جريان درگيري، به جاي همسرش، خواهرزن (52‌‌ساله) و باجناق (56‌ساله‌اش) را به قتل رساند و بلافاصله متواري شد. طبق اين گزارش؛ با اقدام سريع و هماهنگ پليس، مخفيگاه متهم ظرف چند ساعت شناسايي به همراه سلاح و 39 فشنگ بازداشت شد. تحقيقات تكميلي درباره انگيزه و جزييات اين حادثه ادامه دارد و پليس اعلام كرده كه اطلاعات نهايي پس از اعترافات متهم به زودي منتشر خواهد شد.


استرداد متهم به قتل فراري به كشور

رييس پليس بين‌الملل فراجا از استرداد فردي به اتهام قتل به كشور خبر داد. نقي محمودي در خصوص اين خبر گفت: «براساس اعلام مقام قضايي، فردي به اتهام قتل، تحت پيگرد قانوني قرار گرفت.»  رييس پليس بين‌الملل در تكميل اين خبر گفت: «متهم حين درگيري با شخصي، با استفاده از چاقو فرد را به قتل رسانده و پس از عمل اين فعل مجرمانه بلافاصله متواري و به‌صورت غيرقانوني از كشور خارج مي‌شود.»  اين مقام انتظامي در ادامه گفت: «با استفاده از ظرفيت‌هاي سازمان اينترپل و هماهنگي‌هاي لازم با مراجع مربوطه داخلي و خارجي، ضمن صدور اعلان قرمز اين متهم، شناسايي محل اختفاء اين شخص به صورت ويژه در كشورهاي همسايه و محل تردد در دستور كار قرار گرفت.»  نقي محمودي با اشاره به تلاش‌هاي بي‌وقفه صورت گرفته در پليس بين‌الملل فراجا گفت: «به موازات اقدامات بين‌المللي، در نهايت با بهره‌گيري از توان ديپلماسي انتظامي، متهم در يكي از كشورهاي همسايه شناسايي، دستگير و در معيت عوامل انتظامي به كشور مسترد و تحويل مرجع قضايي مربوطه شد.» 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران