جنایی
قتل دوست صميمي به خاطر گوشي
پسر جواني كه براي پس گرفتن گوشي تلفن همراهش به سراغ دوست صميمياش رفته بود، پس از شنيدن تهديد انتشار فيلمهاي خصوصي، در يك لحظه خشم، كنترلش را از دست داد و با ضربات چاقو او را به قتل رساند. شامگاه پنجشنبه گذشته، گزارش قتل پسر ۲۷سالهاي در يكي از بيمارستانهاي تهران به قاضي محسن اختياري بازپرس جنايي اعلام شد. تيم جنايي پس از حضور در محل با جسدي مواجه شد كه نشانههاي ضربات متعدد چاقو داشت. تحقيقات اوليه نشان داد مقتول در درگيري خياباني مجروح شده و دوستانش او را به بيمارستان رساندهاند. هويت متهم نيز سريعا مشخص شد؛ يكي از دوستان صميمي مقتول كه پس از حادثه متواري شده بود. در ادامه كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران با شناسايي يكي از دوستان نزديك مقتول، قرار ملاقاتي با او گذاشتند. او زماني كه به محل قرار آمد دستگير شد و در بازجوييها به قتل دوستش اعتراف كرد. او گفت: «چند شب قبل از حادثه با مقتول مشروبات الكلي مصرف كرديم و من در حالت مستي به خواب رفتم. او گوشي موبايل مرا برداشت و ديگر حاضر نبود آن را پس بدهد. شب حادثه به خانهاش رفتم و زنگ زدم. گفت مهمان دارد، اما وقتي به سر كوچه آمد، گوشي را نداد و مدعي شد در آن شب داروي بيهوشي در نوشيدنيام ريخته و از من عكسهاي مستهجن گرفته است. گفت اگر اصرار كنم گوشي را پس بگيرم، آنها را منتشر ميكند. من از عصبانيت با چاقو چند ضربه به او زدم و فرار كردم.» در بررسيهاي پليسي مشخص شد دوست مقتول و مقتول سالها با هم دوست بودند اما اين اواخر دچار اختلاف با يكديگر شده و مدام بر سر مسائل مختلف با هم درگير ميشدند تا اينكه آخرين درگيري به جنايت ختم شد. به دستور بازپرس شعبه اول دادسراي امور جنايي تهران، متهم در اختيار كارآگاهان اداره دهم قرار گرفته و تحقيقات در اين خصوص ادامه دارد. پليس همچنين در حال بررسي ادعاي مقتول مبني بر ضبط فيلمهاي مستهجن از دوست مقتول است.
مرگ مرد جوان بر اثر بارگيري نخالههاي ساختماني
مردي ۴۳ساله هنگام بارگيري نخالههاي ساختماني به طرز دلخراشي جان باخت. ساعت ۱۹و۱۱ دقيقه شب بيست و پنجم ارديبهشتماه جاري در پي اعلام مركز فوريتهاي پليسي ۱۱۰ مبني بر مرگ مشكوك در يكي از مناطق شهرك سيدي بلافاصله عوامل انتظامي براي بررسي موضوع به محل اعزام شدند.در بررسيهاي ماموران دايره كلانتري سيدي در محل مشخص شد، مردي۴۳ ساله كه براي بارگيري نخالههاي ساختماني بالاي قسمت تاج يك دستگاه كاميون كمپرسي ۱۰ تن در حال جمعآوري چادر كاميون براي بارگيري بوده كه راننده بيل متوجه حضور اين فرد در بالاي خودرو نشده و با برخورد بيل مكانيكي اين فرد به داخل قسمت بار افتاده و نخالههاي ساختماني روي وي تخليه ميشود. اين گزارش حاكي است، در اين حادثه اين فرد زير نخاله دفن شده بود و به علت شدت جراحات وارده در محل فوت و جسدش با كمك نيروهاي امدادي به سردخانه منتقل شد. در اين خصوص پرونده قضايي تشكيل و تحقيقات تكميلي در اين رابطه ادامه دارد.
قتل وكيل دادگستري توسط همسرش
محمدجعفر عبداللهي، رييسكل دادگستري خراسان جنوبي گفت: «يك وكيل دادگستري، در جريان يك مشاجره خانوادگي و هنگام پياده شدن از خودرو، توسط همسرش زير گرفته شد.» رييسكل دادگستري خراسان جنوبي از وقوع حادثه منجر به فوت براي يكي از وكلاي دادگستري در بيرجند خبر داد و گفت: «تحقيقات قضايي براي روشن شدن ابعاد اين پرونده با سرعت و دقت در حال انجام است.» او در مورد اين واقعه گفت: «نامبرده پس از بروز حادثه و به دليل شدت جراحات وارده، بلافاصله به مركز درماني منتقل شد، اما با وجود تلاشهاي كادر پزشكي، جان خود را از دست داد.» رييسكل دادگستري خراسان جنوبي گفت: «موضوع بلافاصله در دستور كار رسيدگي قضايي قرار گرفته و هماهنگيهاي لازم با دادستاني مركز استان جهت پيگيري ويژه پرونده انجام شده است.» احمد قاسمي، دادستان عمومي و انقلاب مركز استان خراسان جنوبي نيز با اشاره به اقدامات انجام شده در اين پرونده گفت: «پس از وصول گزارش حادثه، دستور فوري براي تحقيق در خصوص ابعاد ماجرا و بازداشت متهم صادر شد.» دادستان استان خراسان جنوبي گفت: «متهم پرونده ظهر ۲۵ارديبهشتماه جاري خود را به پليس معرفي كرده است و در حال حاضر تحقيقات تكميلي توسط ضابطان قضايي تحت نظر مقام قضايي ادامه دارد.»
قتل جوان ۲۳ ساله در اراك
عاملان قتل جوان ۲۳ساله اراكي دستگير شدند. علي عزيزيان، فرمانده انتظامي شهرستان اراك با اعلام اين خبر گفت: «نيمه شب بيستم ارديبهشتماه جاري، در پي وقوع يك فقره درگيري بين چند جوان در يكي از محلههاي شهر اراك كه منجر به قتل جواني ۲۳ساله شد، ماموران كلانتري۱۶ با انجام اقدامات گسترده فني، اطلاعاتي و ميداني، موفق شدند در كمتر از ۴ ساعت دو عامل اصلي اين جنايت را شناسايي و دستگير كنند.» فرمانده انتظامي شهرستان اراك گفت: «متهمان پس از ارتكاب جرم قصد فرار داشتند كه با هوشياري و اقدام بهموقع ماموران در مخفيگاهشان دستگير شدند.» او با اشاره به اينكه تحقيقات تكميلي درباره علل و انگيزه وقوع درگيري و جزييات پرونده همچنان از متهمان ادامه دارد، گفت: «پليس با هرگونه رفتار خشونتآميز و اقدام مجرمانه بهصورت قاطع و بدون اغماض برابر قانون برخورد خواهد كرد.»