ادامه از صفحه اول
زیبایی بازگشت هنرمندان به وطن
صحبتهاي وزير فرهنگ وقت در امر بازگشت هنرمندان به وطن به يك شوي رسانهاي و شوخي تبديل شد. آخر سر هم اين آقاي وزير بدون اينكه پاسخ اصحاب هنر را بدهد، به راحتي ترك پست كرد و رفت . هم اكنون با روي كار آمدن دولت وفاق، خوشبختانه فضاي فرهنگي كشور به سمتي ميرود كه كمكم زمزمه بازگشت هنرمندان به وطن شنيده ميشود. ظاهرا يك نفر از حوزه موسيقي وارد كشور شده است و وزير فرهنگ نيز از ليست صد نفره سخن ميگويد كه هيچگونه مشكلي براي بازگشت به كشور ندارند و مسائل مربوط به ورودشان حل شده است. اين موضوع باعث شرمساري و سرافكندگي رسانههاي بيگانه هم شده است. آنها فكر نميكردند دولت ايران از پذيرش هنرمندان خود استقبال كند، غافل از اينكه ايران متعلق به هر ايراني است. اين حركت و خيزش بزرگ فرهنگي دولت، آن هم در شرايط جنگي كشور، خواهد توانست از گسيل وطنپرستان و نخبگان به خارج از كشور نيز جلوگيري كند.
اين اقدام زيبا و به موقع دولت را هر چند با تاخير، به فال نيك ميگيريم و براي دلسوزان نظام و كشور و ملت آرزوي موفقيت و سربلندي داريم.
مستندساز و منتقد
قمار رواني ترامپ براي تحريك افكار عمومي
حداكثر خطاي محتمل براي موشكهايي با تكنولوژي روز كه مورد استفاده قرار ميگيرند، ۳ متر است؛ بنابراين نميتوان احتمال خطاهاي محاسباتي جنگي يا مكانيكي را در اين ابعاد گسترده پذيرفت. بايد قاطعانه گفت كه پشت اين قضيه يك عمد در كار بوده است؛ مگر اينكه خلاف آن ثابت و شواهد فني متقني ارائه شود.ما بايد فشار خود را بر جامعه جهاني و سازمانهاي ذيل سازمان ملل افزايش بدهيم. اين پرسش جدي وجود دارد كه چرا آنها در برابر اين كشتار فجيع سكوت كردهاند؟ در حالي كه اگر كوچكترين اتفاق مشابهي در نقاط ديگر جهان يا عليه منافع متحدان آنها رخ بدهد، با بوق و كرنا حقوق بشر را مطرح ميكنند. اين تعارض آشكار بايد به گوش جهانيان رسانده شود.اين نقض آشكار حقوق بشر است و بايد آنقدر تكرار شود تا افكار عمومي مردم امريكا و اروپا نيز نسبت به اين جنايات آگاه شوند. همانطور كه آنها انتظار دارند فشار داخلي بر حكومت ايران وارد شود، ما نيز بايد از طريق دستگاههاي تبليغاتي و روشنگري، جامعه بينالمللي را به اين سو ببريم كه صداي اعتراض عليه اين جنگافروزيها در خيابانهاي خودشان بلند شود. متاسفانه در جهان امروز، نقض قوانين عليه مسلمانان به كرات و وفور ديده شده، اما دريغ از يك كنش موثر و بازدارنده توسط سازمانهاي ذيربط. اين وضعيت لزوم خودباوري و تكيه بر ظرفيتهاي داخلي در جهت انعكاس واقعيتهاي تلخ جنگ و افشاي چهره واقعي آمران چنين جناياتي را بيش از پيش نمايان ميسازد.