• 1405 يکشنبه 29 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6422 -
  • 1405 يکشنبه 29 شهريور

آدم‌ربايي براي ازدواج

مرد ناشناس تهديد كرد اگر پليس مطلع شود، دختر را مي‌كشد و براي آزادي او ۵ ميليارد تومان پول نقد خواست

اوايل شهريور ماه جاري، مرد ميانسالي با مراجعه به پليس از ناپديد شدن ناگهاني دختر ۲۲ ساله‌اش خبر داد. او گفت دخترش براي رفتن به آرايشگاه از خانه خارج شده، اما ديگر بازنگشته و گوشي‌اش خاموش است. پس از ثبت شكايت، تحقيقات كارآگاهان آغاز شد، اما بررسي‌هاي اوليه و بازبيني دوربين‌هاي مداربسته سرنخي از سرنوشت دختر جوان به دست نداد.
ساعاتي بعد، پدر اين دختر پيام صوتي تكان‌دهنده‌اي در فضاي مجازي دريافت كرد. صداي گريه دخترش بود كه از شكنجه گروگانگير مي‌گفت. مرد ناشناس تهديد كرد اگر پليس مطلع شود، دختر را مي‌كشد و براي آزادي او ۵ ميليارد تومان پول نقد خواست. ماموران با حساسيت بالا، كنترل اوضاع را در دست گرفتند و پدر او را براي قرار با آدم‌ربا راهنمايي كردند.
پس از ۱۱ قرار ناموفق كه آدم‌ربا براي دريافت پول در نقاط مختلف تهران تعيين كرد، سرانجام در دوازدهمين قرار، محل تحويل كيف حاوي پول، پاركي در جنوب غرب تهران مشخص شد. 
كارآگاهان كه پارك را به ‌صورت نامحسوس زيرنظر داشتند، پسر جواني را كه براي برداشتن كيف نزديك شده بود، در يك عمليات غافلگيرانه بازداشت كردند.
با انتقال متهم به پليس آگاهي، مشخص شد او همان خواستگاري است كه خانواده اين دختر قبلا به او جواب رد داده بودند.
متهم در بازجويي اعتراف كرد: «من و اين دختر عاشق هم بوديم. وقتي خانواده‌اش با ازدواج مخالفت كردند، نقشه آدم‌ربايي ساختگي را كشيديم تا با پول اخاذي، ازدواج كنيم و به شهر ديگري برويم.»
در ادامه، ماموران دختر را در خانه يكي از بستگان متهم پيدا كردند. دختر جوان نيز ضمن اعتراف به همدستي در اين نقشه، تاييد كرد كه تمام ماجرا بازي بوده است. اكنون هر دو متهم براي تكميل تحقيقات در بازداشت به‌سر مي‌برند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون