• 1405 يکشنبه 5 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6428 -
  • 1405 يکشنبه 5 مهر

اخبار

جانباختن ۱۱ نفر و مصدوميت ۲۴ نفر در پي واژگوني اتوبوس كرمانشاه-تهران

معاون عمليات سازمان امدادونجات جمعيت هلال‌احمر از واژگوني اتوبوس كرمانشاه - تهران در آزادراه همدان - ساوه خبر داد كه منجر به جانباختن ۱۱ نفر و مصدوميت ۲۴ نفر شد. محمدحسين كبادي در تشريح اين حادثه گفت: «در پي واژگوني يك دستگاه اتوبوس در كيلومتر ۳۰ آزادراه همدان - ساوه با ۳۵ نفر سرنشين، بر اساس گزارش جديد، ۲۴ نفر مصدوم و ۱۱ نفر در صحنه جان ‌باخته‌اند.» اين حادثه ساعت ۴ و ۴۸ دقيقه بامداد روز گذشته، چهارم مهر ماه امسال بعد از عوارضي فيلمان‌‌جرد رخ داد كه عمليات رهاسازي، سه نفر از جانباختگان توسط نيروهاي هلال‌احمر انجام و چهار نفر نيز نجات فني داده شدند. بنا بر اعلام هلال‌احمر، اخبار تكميلي متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

كلاهبرداري ۴ ميليارد ريالي با پيش‌فروش جعلي آيفون ۱۸

داود معظمي‌گودرزي، رييس پليس فتاي تهران بزرگ از شناسايي و دستگيري كلاهبردار اينستاگرامي خبر داد كه با سوءاستفاده از تبليغات پيش‌فروش ويژه آيفون‌هاي سري ۱۸، بيش از ۲۰ شهروند را فريب داده و بيش از ۴۰ ميليارد ريال از آنان كلاهبرداري كرده بود.رييس پليس فتاي تهران در تشريح اين پرونده گفت: «تعدادي از شهروندان با مراجعه به پليس فتاي پايتخت اعلام كردند كه افراد ناشناس از طريق يك صفحه اينستاگرامي، با تبليغ پيش‌فروش ويژه آيفون‌هاي سري جديد، از آنها كلاهبرداري كرده‌اند.» او گفت: «شكات در اظهارات خود عنوان كردند كه در فضاي مجازي تبليغ پيش‌فروش آيفون‌هاي جديد با قيمت استثنايي را مشاهده كرده و با توجه به محدود بودن ظرفيت ثبت‌نام، بدون بررسي هويت گردانندگان صفحه، مبالغي را براي پيش‌خريد واريز كرده‌اند؛ اما بلافاصله پس از پرداخت وجه، ديگر پاسخي از سوي گردانندگان صفحه دريافت نكردند.»  رييس پليس فتاي تهران بزرگ گفت: «كارشناسان پليس فتا پس از دريافت شكايت‌ها، تحقيقات تخصصي خود را آغاز و با به‌كارگيري روش‌هاي فني و اقدامات اطلاعاتي، هويت ادمين صفحه مورد نظر را شناسايي كردند.»  معظمي‌گودرزي گفت: «پس از انجام تشريفات قضايي، متهم در يكي از مناطق غرب تهران دستگير و براي ادامه تحقيقات به پليس فتا منتقل شد.»اين مقام انتظامي با اشاره به ميزان كلاهبرداري انجام ‌شده گفت: «متهم پس از حضور در پليس فتا به جرم خود اعتراف كرد و اظهار داشت همزمان با رونمايي از آيفون‌هاي سري ۱۸ و افزايش تقاضاي كاربران، صفحه‌اي در اينستاگرام ايجاد كرده و با ترفند پيش‌فروش با ظرفيت بسيار محدود، افراد را به خريد و پرداخت وجه ترغيب مي‌كرده است.»  او گفت: «متهم پس از دريافت وجه، كاربران را مسدود كرده و به اين ترتيب بيش از ۴۰ ميليارد ريال از شهروندان كلاهبرداري كرده بود.»  رييس پليس فتاي تهران بزرگ در پايان به شهروندان توصيه كرد: «كاربران پيش از هرگونه پرداخت وجه در فضاي مجازي، از هويت و اعتبار فروشندگان و صفحات اينترنتي اطمينان حاصل كنند و فريب تبليغات با قيمت‌هاي غيرمتعارف يا ظرفيت‌هاي محدود را نخورند.» معظمي‌گودرزي همچنين تاكيد كرد: «شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعاليت مجرمانه در فضاي مجازي مي‌توانند موضوع را از طريق شماره ۰۹۶۳۸۰ يا سايت پليس فتا گزارش كنند.» 

 

آدم‌ربايي در جنت‌آباد جنوبي

مرتضي نثاري، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران از آزادي فرد ربوده‌ شده در جريان حمله پنج مرد مسلح به يك پاركينگ در جنت‌آباد جنوبي خبر داد و گفت: «در اين حادثه، علاوه بر سرقت يك دستگاه خودروي لكسوس، يكي از افراد حاضر در محل ربوده شد كه پس از سه روز با پيگيري‌هاي تخصصي پليس آزاد شد.» معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران در تشريح جزييات اين پرونده گفت: «در پي وقوع يك فقره ورود به عنف، درگيري، ضرب و جرح، سرقت خودرو و آدم‌ربايي در جنت‌آباد جنوبي، پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار اداره يازدهم پليس آگاهي قرار گرفت. حدود ساعت ۲۳ روز سوم شهريورماه سال جاري، شاكي به همراه دوست خود هنگام خروج از پاركينگ محل سكونتشان، ناگهان با پنج فرد مسلح به سلاح گرم و سرد مواجه شدند كه با تهديد و ضرب و جرح به آنها حمله كردند.» نثاري گفت: «در جريان اين حمله، شاكي از ناحيه بازو و ديگر نقاط بدن مجروح شد و مهاجمان پس از سرقت خودروي لكسوس، فرد همراه او را نيز ربوده و از محل متواري شدند. كارآگاهان اداره يازدهم پليس آگاهي بلافاصله تحقيقات تخصصي خود را آغاز كرده و با بررسي اظهارات شاكي و شاهدان، بازبيني دوربين‌هاي مداربسته و انجام اقدامات فني و اطلاعاتي، موفق به شناسايي هويت يكي از افراد مرتبط با اين آدم‌ربايي شدند.» معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي گفت: «بررسي‌هاي انجام شده نشان داد يكي از متهمان كه از قبل با شاكي خصومت داشته، در طراحي و اجراي اين آدم‌ربايي نقش داشته است. با استفاده از ظرفيت‌هاي اطلاعاتي و واسطه‌ها و با اولويت حفظ جان فرد ربوده‌ شده، تلاش‌هاي پليس براي آزادي او بدون به خطر افتادن جانش ادامه پيدا كرد.» نثاري گفت: «سرانجام پس از پيگيري‌هاي انجام‌ شده، آدم‌ربايان در تاريخ ششم شهريورماه فرد ربوده‌ شده را آزاد كردند. فرد آزاد شده پس از انتقال به پليس آگاهي، در سلامت كامل مورد بررسي قرار گرفت و جزييات نحوه ربايش و محل نگهداري خود را براي كارآگاهان تشريح كرد. تحقيقات براي شناسايي و دستگيري عامل اصلي و ساير افراد دخيل در اين پرونده با جديت ادامه دارد و نتايج اقدامات پليسي متعاقبا اعلام خواهد شد.» 

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون