اخبار
دستگيري ۲ گردنبندقاپ در كيانشهر
رضا حاتمي، فرمانده پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ، از دستگيري دو متهم به گردنبندقاپي در محدوده كيانشهر خبر داد و گفت: «در جريان تحقيقات تخصصي كارآگاهان، تاكنون ۶ نفر از افرادي كه به شيوه مشابه هدف سرقت قرار گرفته بودند، شناسايي شدهاند.»حاتمي در تشريح اين جزييات گفت: «در پي وقوع يك فقره سرقت گردنبند و تشكيل پرونده در كلانتري ۱۱۰ شهدا، با توجه به اهميت موضوع و احتمال ارتباط آن با سرقتهاي مشابه، رسيدگي به پرونده در دستور كار كارآگاهان پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.»او گفت: «كارآگاهان با انجام تحقيقات تخصصي و بررسيهاي ميداني، موفق به شناسايي يكي از متهمان شدند و پس از هماهنگي قضايي، او را در محدوده پارك وفا در كيانشهر دستگير كردند.»فرمانده پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: «متهم پس از انتقال به پليس آگاهي، در جريان تحقيقات به ارتكاب سرقت با همدستي فرد ديگري اعتراف كرد. در ادامه اقدامات عملياتي، متهم دوم نيز شناسايي و دستگير و اموال مسروقه از مخفيگاه او كشف شد.»حاتمي گفت: «در ادامه رسيدگي به پرونده، با دعوت از افرادي كه به شيوه مشابه هدف سرقت قرار گرفته بودند، تاكنون ۶ نفر از شكات شناسايي شدهاند.»فرمانده پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: «تحقيقات براي شناسايي ساير متهمان احتمالي و كشف سرقتهاي مرتبط با اين پرونده ادامه دارد و متهمان پس از تكميل تحقيقات براي طي مراحل قانوني به مرجع قضايي معرفي شدهاند.»
يك كشته و 19 مجروح در پي تصادفي در سمنان
رييس پليس راه استان سمنان گفت: «تصادف زنجيرهاي در گردنه آهوان يك كشته و ۱۹ مجروح برجاي گذاشت.»موسي بزرگي در تشريح اين خبر گفت: «در پي وقوع يك تصادف زنجيرهاي در محور بزرگراه امام رضا محدوده گردنه آهوان، دو دستگاه تريلي، چهار دستگاه خودروي سواري با يكديگر برخورد كردند كه اين حادثه به مرگ يك نفر و مجروحيت ۱۹ نفر انجاميد.»او گفت: «شامگاه گذشته جمعه ۱۷ مهر ماه جاري، يك سانحه زنجيرهاي در محور بزرگراه امام رضا و در محدوده گردنه آهوان رخ داد كه طي آن دو دستگاه تريلي، چهار دستگاه خودروي سواري با يكديگر برخورد كردند، متاسفانه در اين حادثه يك نفر از سرنشينان خودروهاي سواري جان خود را از دست داد و ۱۹ نفر نيز مجروح كه توسط نيروهاي امدادي به مراكز درماني منتقل شدند.»رييس پليس راه استان سمنان با بيان اينكه علت دقيق حادثه در دست بررسي كارشناسان پليس راه است، گفت: «رانندگان بايد با رعايت سرعت مطمئنه، فاصله طولي مناسب، توجه كامل به جلو، پرهيز از سبقتهاي خطرناك، استفاده از كمربند ايمني، خودداري از رانندگي در حالت خستگي، توجه به علايم و هشدارهاي جادهاي و حفظ آرامش در ترافيك، از هرگونه رفتار پرخطر كه ميتواند زمينهساز وقوع چنين حوادثي شود، اجتناب كنند.»
راز فرار يك مرد متاهل در اينستاگرام فاش شد
نهم اسفند سال گذشته و همزمان با آغاز جنگ تحميلي، زني ميانسال با حضور در دادسراي جنايي تهران اعلام كرد شوهرش ناپديد شده است. از همان زمان تحقيقات آغاز شد، اما در همه اين ماهها هيچ ردي از مرد گمشده به دست نيامد. چند روز قبل اما سرنخي به دست آمد كه اسرار مرد گمشده را فاش كرد.
اين مرد پس از فرار از زندگي با همسرش، با زني جوان ازدواج كرده و همسر جديد او با انتشار تصويري از ماه عسلشان در اينستاگرام باعث لو رفتن اين راز شد.
يكي از آشنايان مرد گمشده نيز به صورت اتفاقي استوري زن جوان را ديد و خانوادهاش را در جريان قرار داد. بررسيها نشان ميدهد اين مرد پس از ترك خانواده با جعل اسناد هويتي و كتمان ازدواج اول، با زني ثروتمند ازدواج كرده و حالا او براي انجام تحقيقات به دادسرا احضار شده است.
كشف اموال مشكوك به سرقت از مخفيگاه متهم
محسن حسني، فرمانده پايگاه يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ از دستگيري سارق سابقهدار در شرق تهران خبر داد و گفت: «متهم در جريان تحقيقات تخصصي به چندين فقره سرقت لوازم و محتويات داخل خودرو و تلفن همراه اعتراف كرده است.»حسني در تشريح جزييات اين خبر گفت: «در پي افزايش وقوع سرقت خودرو و محتويات داخل آن در حوزه استحفاظي پايگاه يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ، شناسايي و دستگيري عاملان اين سرقتها به صورت ويژه در دستور كار كارآگاهان تيم مبارزه با سرقت لوازم خودرو قرار گرفت.»او گفت: «كارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتي، فني و پليسي، موفق به شناسايي يكي از سارقان حرفهاي و سابقهدار شدند. پس از اخذ دستور قضايي، ماموران به مخفيگاه متهم مراجعه و او را در عملياتي دستگير كردند.»فرمانده پايگاه يازدهم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: «در بازرسي از مخفيگاه متهم، اقلام مشكوك به سرقت از جمله مدارك، تلفن همراه، باتري خودرو و ابزارآلات كشف و ضبط شد.»اين مقام انتظامي گفت: «متهم پس از انتقال به پليس آگاهي، در جريان تحقيقات تخصصي به چندين فقره سرقت لوازم و محتويات داخل خودرو و تلفن همراه اعتراف كرد. او همچنين مدعي شد اموال مسروقه را پس از سرقت به فردي مالخر تحويل ميداده است.»به گفته اين مقام انتظامي، تحقيقات براي شناسايي ساير افراد مرتبط با سرقتها و شناسايي مالخر احتمالي ادامه دارد و متهم براي طي مراحل قانوني به مرجع قضايي معرفي شده است.