• 1405 دوشنبه 27 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6443 -
  • 1405 دوشنبه 27 مهر

رييس‌جمهور در نشست شوراي اطلاع‌رساني دولت اعلام کرد:

خودکفا در بنزین

مقابل زورگويي مي‌ايستيم

پاد|رييس‌جمهور با اشاره به موضوع مصرف بالاي انرژي و تأمين سوخت مورد نياز كشور در شرايط محاصره اقتصادي، گفت: براي جلوگيري از بروز مشكلات بيشتر در حوزه انرژي و سوخت موضوع صرفه‌جويي و مديريت مصرف را در دستور كار قرار داديم كه با همراهي مردم، به ميزان قابل توجهي صرفه‌جويي صورت گرفت و امروز از واردات بنزين بي‌نياز شده‌ايم درحالي كه بايد ۱۲ ميليارد دلار براي واردات بنزين مورد نياز هزينه مي‌كرديم. اينها بخشي از صحبت‌هايي است كه پزشكيان آن را در هشتمين جلسه شوراي اطلاع‌رساني دولت مطرح كرده است. نشستي كه در آن اقدامات و برنامه‌هاي اين شورا براي استفاده از ظرفيت رسانه‌ها و روابط عمومي دستگاه‌ها در تشريح دستاوردها و اقدامات دولت براي حل بحران‌ها و مشكلات كشور مورد بررسي و تبادل نظر قرار گرفت.

رييس‌جمهور در اين جلسه با تأكيد بر استفاده كامل و هدفمند از ظرفيت رسانه‌ها براي تحقق عدالت در حوزه‌هاي مختلف و تلاش مستمر و همه‌جانبه براي حل مشكلات مردم، هدف و نقشه اصلي دشمنان ايران از تهاجم نظامي، اعمال فشارها و تحريم اقتصادي و هجمه رسانه‌اي عليه كشورمان را ايجاد و تشديد تفرقه در ميان مردم و اقشار جامعه دانست و گفت: همه ما بايد براي حل مشكلات كشور و مردم دست به دست هم دهيم و با استفاده از همه ظرفيت‌ها از جمله رسانه‌ها در تقويت وحدت و انسجام در كشور بكوشيم. پزشكيان با اشاره به اينكه تهاجم نظامي دشمن و محاصره اقتصادي مشكلات زيادي براي كشور ايجاد كرده است، گفت: به‌رغم همه مشكلات، دولت همه سعي و تلاش خود را براي حل مشكلات مردم انجام داده و خواهد داد و در اين مسير، تأمين معيشت مردم بايد اولويت اول و اصلي همه ما باشد. وي با تأكيد بر اينكه اگر اعتماد مردم را جلب كنيم و مردم را همراه خود داشته باشيم، هيچ قدرتي توانايي اين را نخواهد داشت كه آسيبي به كشور ما وارد كند، افزود: به‌رغم همه فشارها و سختي‌هاي ناشي از جنگ نظامي و اقتصادي دشمن، دولت از همه ظرفيت‌هاي خود استفاده كرده تا معيشت مردم دچار مشكل نشود و تأمين كالاهاي اساسي و مورد نياز جامعه با قدرت و تلاش شبانه‌روزي انجام شده است. پزشكيان همچنين به موضوع مصرف بالاي انرژي و تأمين سوخت مورد نياز كشور در شرايط محاصره اقتصادي اشاره كرد و گفت: براي جلوگيري از بروز مشكلات بيشتر در حوزه انرژي و سوخت موضوع صرفه‌جويي و مديريت مصرف را در دستور كار قرار داديم كه با همراهي مردم، به ميزان قابل توجهي صرفه‌جويي صورت گرفت و امروز از واردات بنزين بي‌نياز شده‌ايم درحالي كه مي‌بايست ۱۲ ميليارد دلار براي واردات بنزين مورد نياز هزينه مي‌كرديم.

پزشكيان: امروز از واردات بنزين

 بي‌نياز شده‌ايم

رييس‌جمهور با تأكيد بر اينكه همه درآمد حاصل از افزايش قيمت سوخت، صرفه‌جويي و مديريت مصرف به خود مردم پرداخت خواهد شد، افزود: بايد از ظرفيت رسانه‌ها براي همراهي مردم در موضوعات مهمي همچون مديريت مصرف انرژي و صرفه‌جويي بنزين و تقويت وحدت ملي و انسجام اجتماعي استفاده كنيم. در دستگاه‌هاي اداري و سازمان‌ها نيز مديران كشور بايد با همدلي براي همراهي كارمندان و كاركنان دولت تلاش كنند تا با اجراي طرح‌هايي همچون سه‌شنبه‌هاي بدون خودرو و استفاده كمتر از خودروهاي شخصي، افزايش بهره‌وري در كارها و همچنين استفاده از ظرفيت دوركاري، مصرف بي‌رويه انرژي و سوخت كنترل و مديريت شود. رييس‌جمهور اجراي طرح محله محور و افزايش استفاده از ظرفيت مشاركت مردم، بسيج، خيرين و انجمن‌هاي خيريه را از راه‌هاي حل مشكلات و تقويت تاب‌آوري جامعه در مقابله با تهاجم دشمنان عنوان كرد و افزود: دولت با كمك و همراهي مردم در مقابل همه توطئه‌ها و نقشه‌هاي شوم امريكا و رژيم صهيونيستي خواهد ايستاد و اجازه نخواهيم داد اهداف دشمنان ايران محقق شود.

افزايش ۵۰۰ هزار توماني رقم كالابرگ

 الكترونيك حتما اجرا خواهد شد

پزشكيان با بيان اينكه افزايش ۵۰۰ هزار توماني رقم كالابرگ الكترونيك حتما اجرا خواهد شد، گفت: در زمينه ارايه كالا برگ امروز كساني كه سرمايه بيشتري دارند از يارانه بيشتري بهره‌مند هستند اما برنامه و هدف ما اين است كه يارانه را از افراد توانمند و داراي تمكن مالي بگيريم و به افراد نيازمند كمك بيشتري بكنيم. وي در ادامه سخنان خود با تأكيد بر ضرورت تلاش همه دستگاه‌ها و سازمان‌هاي اداري و همچنين شركت‌ها و بخش خصوصي براي تقويت توليد و افزايش بهره‌وري، گفت: هر كسي توانايي كمك در اين زمينه را دارد به همكاري دعوت مي‌كنم. مديران كشور بايد با استفاده از نيروهاي متخصص و با تجربه براي بهبود شرايط سخت كشور و حل مشكلات مردم و افزايش بهره‌وري تلاش كنند. پزشكيان با تأكيد بر اقدامات بسيار بزرگ و مهم انجام شده در حوزه آموزش كشور، به افتتاح پروژه‌هاي آموزشي و مدارس هوشمند كه صبح روز شنبه انجام شد، اشاره كرد و اظهار داشت: امروز از اقدامات بزرگ انجام شده در اين مدت كوتاه، بسيار خوشحال شدم، افزايش فضاهاي آموزشي كشور، اصلاح روش‌هاي آموزشي و همچنين توسعه فضاهاي فرهنگي و ورزشي در مجموعه‌هاي آموزشي كشور بسيار قابل توجه بوده است و در اين راه خيرين با كمك ۴۸ همتي خود، نقش مهمي ايفا كرده‌اند.

ضرورت مشاركت قوميت‌ها و زنان

در تصميم‌گيري‌ها و سياست‌گذاري‌ها

رييس‌جمهور در زمينه اجراي عدالت قوميتي و جنسيتي نيز بر ادامه تلاش‌ها و اقدامات دولت تأكيد كرد و گفت: تلاش دولت اين است كه مشاركت قوميت‌ها و زنان در تصميم‌گيري‌ها و اجراي سياست‌ها هر چه بيشتر افزايش يابد. براي افزايش هم‌صدايي در جامعه و تاب‌آوري مردم در مقابل سختي‌ها و فشار و تهديد دشمنان همه بايد دست به دست هم دهيم و رسانه‌ها و روابط عمومي‌ها نيز با همه ظرفيت و توان در اين راه همراهي كنند. پزشكيان با تأكيد بر اينكه همراهي رسانه‌ها و روابط عمومي دستگاه‌ها به هيچ عنوان به معني تعريف و تمجيد از اقدامات دولت نيست، گفت: دوست ندارم كسي از من تعريف كند، عيب و ايراد ما را بگوييد تا براي رفع و اصلاح آن بكوشيم. در ابتداي هشتمين جلسه شوراي اطلاع‌رساني دولت كه در حضور رييس‌جمهور برگزار شد، جمعي از اعضاي شورا به بيان ديدگاه‌ها و نظرات خود درخصوص اهميت و نقش رسانه‌ها و روابط عمومي‌ها در تبيين و تشريح دستاوردها و اقدامات دولت براي مردم و جامعه در راستاي حل مشكلات تأكيد كردند.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون