مليپوشان بايد زيرنظر سرمربي كار كنند
نصيري: يادگاري از ايران را به موزه IOC دادم
محمد نصيري، پيشكسوت وزنهبرداري ايران درباره اهداي مدالش به موزه كميته بينالمللي المپيك بيان كرد: اهداي مدالم به موزه كميته بينالمللي المپيك بزرگترين افتخارم بود و توماس باخ هم با جان و دل آن را پذيرفت. تاكنون هيچ كسي از ايران اين كار را انجام نداده بود و يك يادگاري از ايران در موزه كميته بينالمللي المپيك وجود دارد. موزه IOC واقعا مكان زيبا و هيجانانگيزي است و با تشريفات كامل من و به ويژه علي مرادي را بسيارتحويل گرفتند. هدف من اين بود كاري كنم كه مردم ايران خوشحال شوند و بايد از آقاي بديعي كه مدال را پس از خريدن به من داد تشكر كنم او واقعا انسان بزرگ و ورزش دوستي است.
پيشكسوت وزنهبرداري در پاسخ به اين پرسش كه پيشنهاد اهداي مدال به موزه را چه كسي مطرح كرد، گفت: من، آقايان مرادي و صديقي اين برنامه را پياده كرديم كه مورد قبول واقع شد و پس از آن برايمان دعوتنامه هم فرستادند.
نصيري در پاسخ به اين پرسش كه نميخواست اين مدال كه بعد از سالها دوباره به دست آورده بود را براي خود نگه ندارد، تصريح كرد: اگر پيش خودم بود شايد خدايي نكرده دوباره دزديده ميشد و آن موقع ديگر نميتوانستم پيدايش كنم (با خنده) . اكنون تا آخر عمر در موزه باقي ميماند.
او در مورد اينكه فدراسيون وزنهبرداري با چه راهكاري ميتواند مشكل رستمي و انوشيرواني را حل كند، تصريح كرد: قبل از المپيك هر كاري انجام ميدادند ممكن بود ناراحتي ايجاد كند. فدراسيون وزنهبرداري براي قهرمانان زحمت ميكشد و زحمات علي مرادي را هر كسي متوجه نميشود. رستمي هم بايد با آقاي مرادي صحبت كند تا موضع را حل و فصل كنند. اگر اين قانون باشد كه هر كسي براي خودش حركت كند پس فدراسيون براي چه چيزي ايجاد شده است؟
فدراسيون يك نفر را به عنوان مربي گذاشته و بقيه بايد زيرنظر او كار كنند. اينكه ناراحتي بين مربي و شاگرد به وجود آمده است بايد حواسمان را جمع كنيم و با خود رستمي هم صحبت خواهد شد تا انشاءالله موضوع حل شود. به هر حال ثبتنام ورزشكاران، تمرين كردن و مشكلات پزشكي آنها زيرنظر فدراسيون است و فدراسيون براي ورزشكاران همه كار انجام ميدهد، بنابراين اينكه اگر من قهرمان شدم ديگر بگويم خودم به همهچيز آگاهم كه نبايد اين طور باشد.