• ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۹ مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 4420 -
  • ۱۳۹۸ دوشنبه ۳۱ تير

غذا همچون اثر هنري

اولين جلسه از سلسله دورهمي‎هاي كتاب كرگدن دوشنبه 31 تيرماه به بحث درباره كتاب زيبايي‎شناسي خورد و خوراك اختصاص دارد.

در اين نشست كاوه بهبهاني پژوهشگر و مترجم اين كتاب، بابك عباسي، پژوهشگر فلسفه و حسين شيخ‌رضايي، پژوهشگر فلسفه درباره اين كتاب بحث مي‎كنند. كتاب زيبايي‎شناسي خورد و خوراك، از مقدمه‎اي مفصل و گويا به قلم كاوه بهبهاني و مجموعه‎اي از مقالات با ترجمه او تشكيل شده است. بحث اصلي اين كتاب در اين باره است كه چطور مي‎توان غذا را به عنوان يك اثر هنري در نظر گرفت؛ به عبارت ديگر ما معمولا به غذا نگاهي مصرفي داريم و عمدتا به جنبه‎هاي بهداشتي و سلامتي آن توجه مي‎كنيم، در حالي كه اگر بيشتر دقت كنيم، مي‎بينيم كه غير از مزه و ارزش غذايي، جنبه‎هاي زيبايي‎شناختي غذا نيز براي ما اهميت دارد. اين را نه فقط در تركيب ظاهري غذايي كه سرو مي‎شود، مي‎توان ملاحظه كرد، بلكه فراتر از آن مي‎توان از ذائقه چشايي به عنوان يكي از حواسي كه به اندازه بينايي و شنوايي و ساير حواس به زيبايي‎ توجه مي‎كند، ياد كرد و آن را از جنبه‎اي زيبايي‎شناختي مورد بررسي قرار داد.

اين نشست دوشنبه 31 تير ساعت 17 تا 30: 18 در كافه گالري 1930 واقع در خيابان جمالزاده شمالي، نرسيده به چهارراه نصرت، خيابان طوسي، كوچه شيوا، پلاك 13 برگزار مي‎شود.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون