• ۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 3403 -
  • ۱۳۹۴ پنج شنبه ۵ آذر

رهبر معظم انقلاب در ديدار فرماندهان بسيج:

مسوولان و نخبگان هدف‌نفوذ هستند

اگر از نفوذ استفاده جناحي شود اشتباه است

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر معظم انقلاب اسلامي، صبح چهارشنبه در ديدار دو هزار و پانصد نفر از فرماندهان بسيج، اين نهاد را «نماينده پر بركت و بالنده مجموعه ملت» خواندند و ضمن تبيين روش‌هاي دشمني استكبار با ملت ايران تاكيد كردند: ملت ايران در نزاع و جنگ واقعي جبهه استكبار با «جبهه هويت خواه و استقلال طلب»، به وظايفش در دفاع از مظلومان به ويژه ملت شجاع فلسطين و انتفاضه كرانه باختري عمل خواهد كرد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با تبريك پنج آذر سالروز فرمان تشكيل بسيج، آن را هنر امام(ره) و پديده‌اي ابتكاري و مبارك خواندند و گفتند: تشكيل گروه‌هاي مقاومت در برخي كشورها و در دوران مبارزه با اختناق، سابقه داشته است اما اينكه گروه‌هاي مقاومت بعد از مرحله پيروزي باقي بمانند، بالنده‌تر شوند و از لحاظ كميت و كيفيت توسعه يابند فقط مخصوص بسيج است. رهبر انقلاب اسلامي در تعريف دقيق بسيج گفتند: بسيج برخاسته از متن مردم و نماينده مجموعه ملت است و بسيجيان آحاد مردمي هستند كه با هدف والاي الهي و با روحيه خستگي ناپذير، در هر ميداني كه لازم باشد، حضور پيدا مي‌كنند و استعداد خود را بروز مي‌دهند و از خطرات اين راه نيز نمي‌هراسند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي بروز و توسعه استعدادهاي مردمي در قالب بسيج را يكي از حقايق شگفت آور بسيج خواندند و خاطرنشان كردند: علاوه بر سرداران نام آور و بزرگ دفاع مقدس، افراد برجسته‌اي نيز كه در عرصه علم و فناوري همچون شهداي هسته‌اي، كارهاي بزرگي انجام داده و مي‌دهند، در واقع بسيجي بوده و هستند. ايشان از جمله ويژگي‌هاي مهم بسيج را حضور در عرصه‌هاي مختلفِ نظامي، علمي، فناوري، هنري، فرهنگي و اقتصاد مقاومتي برشمردند و افزودند: به مسوولان دولت سفارش كرده‌ام كه در اقتصاد مقاومتي از ظرفيت بسيج استفاده شود اما فرماندهان بسيج بايد بسيار مراقب باشند زيرا مسائل مالي و اقتصادي از مواردِ بسيار لغزنده و از دام‌هاي دشمن است. رهبر انقلاب اسلامي هدف بسيج از حضور در عرصه‌هاي مختلف را دفاع از آرمان‌ها، ارزش‌ها و هويت انقلابي و ملي در مقابل دشمن «غدار، زرنگ، متقلب و شيطان صفت» خواندند و گفتند: دولت امريكا امروز مظهر دشمني استكبار با ملت ايران است. ايشان با تاكيد بر اينكه اكنون درگيري اصلي در عرصه جهاني ميان جبهه حركت استكباري به سردمداري امريكا و جبهه حركت ارزشي و استقلال ملي و هويتي با محوريت جمهوري اسلامي ايران است، افزودند: استكبار علاوه بر سازمان‌ها و دستگاه‌هاي سياسي، از قدرت مالي و پشتوانه كمپاني‌ها و شركت‌هاي بزرگ صهيونيستي برخوردار است و در واقع جبهه استكبار با استفاده از مثلثِ زر و زور و تزوير در حال برنامه‌ريزي مستمر است. رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: تزوير در عملكرد دستگاه‌هاي سياسي و ديپلماسي استكبار يعني در همان حالي كه به شما لبخند مي‌زنند و شما را در آغوش مي‌گيرند، خنجر خود را در قلب‌تان فرو مي‌كنند.
ايشان با اشاره به ضرورت هوشياري دايم در مقابل شيوه‌هاي مختلف «دشمني سخت و نرم استكبار» خاطرنشان كردند: از جمله موضوعات بسيار مهم در دشمني نرم، استفاده از پروژه «نفوذ» است. رهبر انقلاب افزودند: برخي به طرح موضوع نفوذ واكنش نشان دادند و گفتند كه از اين موضوع، استفاده جناحي مي‌شود البته اگر كساني از آن استفاده جناحي مي‌كنند، كار اشتباهي است، اما اين حرف‌ها نبايد موجب غفلت از اصل موضوع «نفوذ» و فراموشي آن شود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي گفتند: مهم اين است كه بدانيم و باور كنيم كه دشمن در حال طراحي و برنامه‌ريزي در اين زمينه است. رهبر انقلاب «نفوذ موردي» و «نفوذ شبكه‌اي و جرياني» را دو روش عمده طراحان و برنامه‌ريزان اين پديده برشمردند. ايشان در تبيين نفوذ موردي كه نمونه‌هاي زيادي در گذشته و حال دارد، خاطرنشان كردند: در اين شيوه كه در دستگاه‌هاي سياسي، حكومتي و حتي ديني سابقه‌اي طولاني دارد، عناصر نفوذي با زدن ماسك رفتاري يا گفتاري و در چهره دوست، در خانه افراد مورد نظر يا دستگاه و تشكيلات فرد مسوول ورود مي‌كنند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي «جمع آوري اطلاعات» و «جاسوسي» را از جمله اهداف نفوذ موردي خواندند اما تاكيد كردند: هدف مهم‌تري كه در نفوذ موردي تعقيب مي‌شود «تصميم‌سازي» است. ايشان افزودند: در روش تصميم سازي، فرد نفوذي تلاش مي‌كند نگاه مسوول يا شخص موثر در حركت‌هاي جامعه و كشور را در قبال مسائل مختلف تغيير دهد تا او همان تصميمي را بگيرد و حركتي را انجام دهد كه آنها مي‌خواهند. رهبر انقلاب «نفوذ جرياني و شبكه‌اي» را خطرناك‌تر از روش‌هاي ديگر خواندند و افزودند: در اين روش، دشمن عمدتا با دو وسيله «پول و جاذبه‌هاي جنسي» در درون ملت و در داخل كشور شبكه‌سازي مي‌كند تا آرمان‌ها، باورها و در نتيجه سبك زندگي را تغيير دهد. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي افزودند: در نفوذ بسيار خطرناك جرياني، مجموعه‌اي از افراد با هدفي دروغين، با روش‌هاي متفاوت با هم مرتبط مي‌شوند تا نگاه آنها به مسائل مختلف به تدريج تغيير كند و شبيه نگاه دشمن شود.
رهبر انقلاب اين تغيير نگاه را زمينه‌ساز تغيير آرمان‌ها، باورها و ارزش‌ها دانستند و گفتند: به اين ترتيب بيگانگان، بدون شناخته شدن و به خطر افتادن، اهداف خود را محقق مي‌كنند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي مسوولان، مديران، نخبگان و افراد موثر در تصميمات كلان را هدف‌هاي مشخص پروژه نفوذ خواندند و بار ديگر تاكيد كردند: نبايد با استناد به سوءاستفاده احتمالي و جناحي برخي اشخاص، اصل قضيه نفوذ و اهميت اين مساله را كمرنگ جلوه داد. ايشان «مسائل حاشيه‌اي» را مكمل جريان نفوذ خواندند و افزودند: در اين قضيه، كساني كه بر ارزش‌ها و اصالت‌ها پاي مي‌فشرند به افراطي‌گري و تندروي متهم مي‌شوند تا در سايه سكوت آنها و تضعيف تدريجي ارزش‌ها و آرمان‌ها، زمينه تحقق اهداف پروژه نفوذ فراهم شود. رهبر انقلاب در همين زمينه با انتقاد شديد از كساني و جريان‌هايي كه با اتهام افراطي‌گري، بسيج را تخطئه مي‌كنند، افزودند: نمي‌گوييم اين افراد و جريان‌ها، اين كار را آگاهانه انجام مي‌دهند اما با اين اتهامات، دانسته يا ندانسته، خاكريز مستحكمِ بسيج را تضعيف و پروژه خطرناك نفوذ دشمن را تكميل مي‌كنند. ايشان با توصيه و نصيحت به كساني كه از جايگاه‌ها و تريبون‌هاي مختلف، حاميان اصالت‌ها و بنيان‌هاي انقلاب را تضعيف و تخطئه مي‌كنند، افزودند: نبايد هركسي از ارزش‌ها و محكمات انقلاب و امام(ره) گفت با اتهام جناحي‌گري و افراطي‌گري روبه‌رو شود. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در بخش ديگري از سخنان‌شان با اشاره به رشد و بالندگي و «تاثيرگذاري و بركات مستمر بسيج» خاطرنشان كردند: آينده بسيج، درخشان است اما بايد مراقب آفاتي بود كه به ويژه از درون، درخت تنومند بسيج را تهديد مي‌كند.
رهبر انقلاب غرور، غفلت ناشي از غرور و ورود به مسابقه زرق و برق دنيوي را از جمله آفات دروني دانستند كه بسيج و بسيجيان بايد كاملا مراقب آنها باشند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در تبيين اولويت‌هاي بسيج، تقوا و بصيرت را مورد تاكيد قرار دادند و افزودند: بايد صحنه داخلي كشور، رد پاي دشمنان و نقاط استحكام دروني را خوب درك كنيم و جايگاه رفيع و پر عزت ملت ايران را در منطقه و جهان بشناسيم. ايشان با انتقاد از كساني كه با احساس حقارت در مقابل غرب، توانايي‌ها و ظرفيت‌هاي عظيم ملت ايران را انكار مي‌كنند، افزودند: البته در داخل، ضعف‌هايي وجود دارد اما نبايد با شيفتگي در مقابل بيگانگان و تحقير ملت، جايگاه مهم ايران در منطقه و جهان و دستاوردها و توانايي‌هاي اين مردم «بزرگ، عزيز و شرافتمند» را ناديده گرفت. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي آمادگي روزافزون را از ديگر اولويت‌هاي بسيج خواندند و تاكيد كردند: نمي‌توانيم در نزاع جبهه استكبار با جبهه ارزش‌ها و استقلال‌طلبي بي‌تفاوت باشيم و بر همين اساس مواضع جمهوري اسلامي ايران در قضاياي مختلف منطقه به ويژه موضوع فلسطين و مسائل بحرين، يمن و سوريه و عراق كاملا روشن و منطقي است. رهبر انقلاب اسلامي با تاكيد بر اينكه هدف اصلي جبهه استكبار به فراموشي سپرده شدن آرمان فلسطين است، گفتند: با وجود همه تلاش‌هاي جبهه استكبار و حتي همراهي دولت‌هاي عربي، انتفاضه مردم فلسطين در كرانه باختري آغاز شده است.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به عملكرد ظالمانه رسانه‌هاي استكباري درخصوص موضوع فلسطين، خاطرنشان كردند: اين رسانه‌ها، مردمي را كه در اعتراض به اشغال سرزمين خود و نابودي خانه‌هاي‌شان، سنگ پرتاب مي‌كنند، تروريست مي‌نامند! و در حمايت از گروهي كه زندگي و آبروي فلسطيني‌ها را نابود كرده است، مي‌گويند «از خود دفاع مي‌كند». ايشان افزودند: آيا چنين برخورد و نگاهي به موضوع فلسطين، خطا و ظلم كوچكي است كه بتوان از كنار آن به راحتي گذشت و بي تفاوت بود.
رهبر انقلاب اسلامي تاكيد كردند: ما از حركت مردم فلسطين با همه وجود و هرگونه و تا هر زمان كه بتوانيم، دفاع خواهيم كرد.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي به موضوع بحرين نيز اشاره كردند و گفتند: گناه مردم بحرين چيست؟ آيا آنها خواهان چيزي جز حق راي براي هر يك از مردم هستند؟ آيا اين دموكراسي نيست! مگر غربي‌ها مدعي حمايت از دموكراسي نيستند؟ ايشان با اشاره به فشار و اهانت به مردم بحرين و تحقير آنها از جانب يك اقليت ظالم صاحب قدرت افزودند: كار اين اقليت ظالم به جايي رسيده است كه به مقدسات و عزاداري محرم مردم بحرين توهين مي‌كند. رهبر انقلاب اسلامي همچنين به ماه‌ها حملات بي‌وقفه به مردم مظلوم يمن اشاره كردند و گفتند: در چنين شرايطي دستگاه‌هاي مدعي دموكراسي و حقوق بشر، از كساني كه مردم يمن را آماج حملات قرار داده‌اند، حمايت مي‌كنند.
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در مورد مسائل سوريه و عراق نيز خاطرنشان كردند: جبهه استكبار، در اين دو كشور از خبيث‌ترين و شقي‌ترين تروريست‌ها حمايت مي‌كنند و در سوريه اصرار دارند كه نحوه تشكيل حكومت از طرف آنها مشخص شود. ايشان گفتند: شما چه كاره هستيد و چه حقي داريد كه از آن طرف دنيا، براي مردم سوريه تعيين تكليف مي‌كنيد. هر ملتي بايد حكومت خود را، خودش تعيين كند. رهبر انقلاب اسلامي خاطرنشان كردند: بسيج مي‌تواند تبيين كند كه مواضع جمهوري اسلامي ايران در قبال فلسطين، سوريه، عراق، يمن و بحرين، منطقي‌ترين مواضعي است كه يك انسان منصف و عاقل مي‌تواند اتخاذ كند. حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در پايان، بسيج را يك ذخيره و گنج بي‌پايان خواندند و تاكيد كردند: به توفيق الهي، ملت ايران اين گنج باارزش را حفظ و بيشتر استخراج خواهد كرد و به كمك اين همت‌ها و اراده‌ها و بصيرت‌ها، به اوج تعالي و ترقي مورد نظر خود خواهد رسيد و كاري هم از دست دشمنان بر نخواهد آمد.
پيش از بيانات رهبر معظم انقلاب سردار سرلشكر محمدعلي جعفري فرمانده كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، بسيج را مولود معنوي بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي خواند و گفت: بسيج در حال مهياسازي خود براي به عهده گرفتن نقش‌هاي جهاني در مسير نيل به آرمان‌هاي انقلاب اسلامي و تغيير موازنه به سود مستضعفان و مسلمانان است. سردار سرتيپ محمدرضا نقدي، رييس سازمان بسيج مستضعفين نيز در سخناني با اشاره به تحقق خواسته امام راحل مبني بر گسترش بسيج در همه اقشار، خاطرنشان كرد: بسيجيان تا آخرين قطره خون پاي عهدي كه با شهيدان بسته‌اند، ايستاده و تا نابودي ظلم از پاي نخواهند نشست.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون