• 1405 شنبه 2 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5145 -
  • 1400 سه‌شنبه 19 بهمن

بودي حالا آقاي وزير!

روز چهارشنبه هفته گذشته مقامات ورزش ايران ازجمله حميد سجادي راهي پكن شدند تا در مراسم افتتاحيه المپيك زمستاني ۲۰۲۲ شركت كنند.
طبق اعلام روابط ‌عمومي وزارت ورزش يكي از اصلي‌ترين اهداف سجادي از اين سفر ديدار با توماس باخ رييس كميته بين‌المللي المپيك عنوان شد. با اين حال وزير ورزش ايران بعد از چند روز اقامت در چين بدون ديدار با باخ روز گذشته به تهران بازگشت! ملاقات سجادي با باخ قرار بود دوشنبه برگزار شود. اين جلسه مي‌توانست اولين جلسه وزير ورزش با رييس IOC باشد و در آن مسائل مهمي در مورد ورزش ايران به خصوص مشكلاتي كه در برخي از فدراسيون‌ها وجود دارد، مطرح شود. سجادي به اين دليل قبل از ملاقات با باخ پكن را ترك كرد كه اگر پرواز نمي‌كرد مجبور مي‌شد تا پنجشنبه در چين بماند. حال سوال اينجاست كه باتوجه به مشخص بودن برنامه پروازها در چين وزير ورزش چرا ديرتر به اين كشور نرفت تا ملاقات مهم را از دست ندهد؟ آيا شركت در افتتاحيه المپيك به ديدار با باخ ارجحيت داشت؟ همچنين بايد پرسيد وزير در ايران چه كار مهم‌تري داشته كه با اين سرعت به تهران بازگشته است؟ اين هم از عجايب روزگار است. تا ديروز رسانه‌ها بايد مدام به سفرهاي غيرضروري مقامات ورزش انتقاد وارد مي‌كردند و درست زماني كه پاي اقامتي ضروري مطرح شده، وزير ورزش چنين رفتاري مي‌كند.
ورزش ايران با تهديدات بسياري مواجه است و سجادي مي‌توانست در يك گفت‌وگوي دوطرفه با بالاترين مقام المپيك بخشي از تهديدات را برطرف كند. اما چنين چيزي رخ نداد تا باز هم معلوم شود وقتي منتقدان از نبود مديريت حرف مي‌زنند منظورشان چيست.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
قدردانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از بانك ملت/ تاكید بر تقویت همكاری ها در حوزه زیرساخت های صنعت گردشگری سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است