پيشخوان
حمله نماينده مجلس به توقف پروژه ميانكاله
برنا|كارنامي، نايب رييس كميسيون اجتماعي با بيان اينكه مردم مازندران حامي احداث مجتمع پترشيمي هستند، گفت: ما دوازده نماينده استان مازندران به رييسجمهور نامه نوشتيم و خواستيم كه طبق قانون ارزيابي و با پروتكلهاي علمي مجوز صادر كنند.«علي باباييكارنامي»، نماينده مردم ساري و نايب رييس كميسيون اجتماعي در رابطه با موضوع احداث مجتمع پتروشيمي در ۵ كيلومتري تالاب بينالمللي ميانكاله گفت: ما قطعا مخالف توقف هستيم و معتقديم كه توقف پروژه، جفا در حق مازندرانيهاست. اين مساله غير از مردم مازندران به هيچ كس ربطي ندارد كه بخواهند دخالتي كنند. پتروشيمي نيز راهكار خود را دارد. جز مرگ براي همه مسائل راهكار وجود دارد. بعضيها در اين كشور مفت ميخورند و ميخوابند. اينها به فكر اشتغال، سلامتي و زندگي مردم مازندران نيستند. بدبختتر از مردم مازندران نداريم، متاسفانه چوب لاي چرخ توسعه مازندران ميگذارند، هرگاه صحبت از صنايع مازندران است، هرگاه رشد و توسعه و آباداني پروژهها و بزرگراههاست اينها پيدا ميشوند و به بهانه محيط زيست از توسعه اين استان شمالي و زيباي كشور جلوگيري ميكنند. ما مخالف محيط زيست نيستيم، اما در هيچ جاي دنيا چنين برخوردي با مردم خودشان ندارند.نماينده مردم ساري در رابطه با نارضايتي مردم آن منطقه نيز اظهار داشت: خير، اينها بازيهاي سازمان محيط زيست است و ما اين مسائل را تاييد نميكنيم. ما نمايندگان مردم مازندران هستيم. آقايان اگر راست ميگويند چرا سد فينسك را پيگيري نميكنند. سدي كه به اصطلاح پدر محيط زيست استانهاي شمالي را در ميآورد.وي ادامه داد: ما دوازده نماينده استان مازندران به رييسجمهور نامه نوشتيم و خواستيم كه طبق قانون ارزيابي و با پروتكلهاي علمي مجوز صادر كنند، كاري كه در اروپا صورت گرفته است. اروپا توليد زغالسنگ دارد، پتروشيمي دارد، پالايشگاه دارد.
عضو هيات رييسه مجلس قرائت كرد
اعلام وصول سوال از وزير صنعت به دليل ضعف در كنترل قيمت كالاها
ايلنا| عضو هيات رييسه مجلس موارد اعلام وصول شده از سوي هيات رييسه در خصوص سوال محمد وحيدي از وزير صنعت درباره ضعف عملكرد وزارت صمت در كنترل قيمت كالاها و عدم توانايي در پشتيباني از صاحبان صنايع و بهرهبرداران معدن را قرائت كرد. مجتبي يوسفي در نشست علني امروز (دوشنبه ۲۹ فروردين ماه) مجلس شوراي اسلامي، موارد اعلام وصولي را به شرح زير قرائت كرد: سوال ملي محمد وحيدي نماينده بجنورد از وزير صنعت درباره ضعف عملكرد وزارت صمت در كنترل قيمت كالاها و عدم توانايي در پشتيباني از صاحبان صنايع و بهرهبرداران معدن.
نماينده شيراز:
دولت سوبسيد چادر بدهد
ايلنا| نماينده شيراز و زرقان با بيان اينكه مردم ما در موضوع بيحجابي و بدحجابي مشكل دارند نه مسافران خارجي و گردشگراني كه به ايران ميآيند، گفت: متاسفانه وضعيت حجاب برخي خانوادههاي مسوولان مناسب نيست كه اين مهم سبب شده تا تاثير مطلوبي بر مردم نداشته باشند. عليرضا پاكفطرت، نماينده شيراز و زرقان با اشاره به اينكه گردشگراني كه به ايران ميآيند از قوانين كشور تبعيت ميكنند، تصريح كرد: در اين بخش راهنمايان تور بايد آموزشهاي لازم را در بخش قوانين كشور به گردشگران ارايه دهند. پاكفطرت با اشاره به اينكه شوراي فرهنگ عمومي بايد تلاش خود را براي رعايت حجاب روي مردم كشور و شهر به كار گيرد و كارهاي لازم را بر موضوعات فرهنگي مردم انجام دهد، بيان كرد: در حال حاضر شاهديم كه وضعيت حجاب در خيابان، ملأعام و ... مناسب نيست و اين در حالي است كه قانون مناسبي در بخش حجاب در كشور وجود ندارد و دولت بايد براي خريد چادر به زنان سوبسيد دهد و چادر مقاطع دبيرستاني را به صورت رايگان تامين كند.
«بدنه دولت دست اصلاحطلبان است، انقلابيها بيرون ماندهاند»
خبرآنلاين| نقويحسيني از نمايندگان مجلس پيشين گفته است: بين طرفداران دولت انقلابي ايشان هم اختلافنظر هست و خيليها ناراحتند كه اين چه وضعيتي است كه دولت اصولگرا و انقلابي است اما بدنه دولت دست اصلاحطلبان است. نقويحسيني نسبت به عدم تغيير مديران دولت قبلي در دولت رييسي افزود: «بله متاسفانه همينطور است. تصور من اين است كه آقاي رييسي ميخواست يك رويكرد جديدي را در حوزه مديريت به نمايش بگذارد، چون از اول انقلاب تاكنون اينگونه بوده و هر كسي رييسجمهور شده است اتوبوسي و قطاري مديران را را از ارشد تا مياني و پايه تغيير داده است. اما حق با دولتها بود مثلا من نماينده مجلس يك حوزهاي بودم ولي فرماندار و استاندار آن استان و شهرستان اصلاحطلب بود من هميشه به او حق ميدادم به هر حال مردم به آنها راي داده بودند و حوزه اجرايي در اختيار آنها بود من نيز فشار نميآوردم كه يك اصولگراي ناب را در دولت اصلاحات منصوب كنيد.» نقويحسيني در پايان نسبت به تضاد جبهه پايداري و اصولگرايان ميانهرو در چينش دولت اشاره كرد: «من چنين برداشتي ندارم و چنين مسالهاي را نديدم كه جبهه پايداري زيادهخواهي و انحصارطلبي كند يا خواهان واگذاري پست به افراد خاص باشد. بالاخره افرادي كه منصوب ميشوند ممكن است به لحاظ فكري به جبهه پايداري نزديك باشند اما اينكه جبهه پايداري با برنامه ورود كرده باشد يا مديران خود را معرفي كند، چنين چيزي وجود ندارد. افرادي مثل آقاي قاضيزادههاشمي كه كانديداي رياستجمهوري بود و ايدههايي داشت يا افراد ديگر، اينطور نبود كه با برنامهريزي سمتي گرفته باشند. به جهت نزديكي فكري دولت با اين افراد دعوت به كار شدهاند.»