• ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5335 -
  • ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان

در 6 ماهه اول امسال هر ۴۸ ساعت سه نفر فوت شدند

رييس اداره تصادفات پليس راهور تهران بزرگ پرتصادف‌ترين معابر و ساعات پيك وقوع حوادث رانندگي در تهران را اعلام كرد. سرهنگ احسان مومني با اشاره به آمار تصادفات رخ داده طي 6 ماهه اول امسال در پايتخت گفت: «متاسفانه بر اثر تصادفات رانندگي در 6 ماهه اول امسال به‌ طور متوسط روزانه ۵۷ نفر مصدوم شدند كه به مراكز درماني منتقل شدند. همچنين روزانه ۲۱۵ مورد كروكي منجر به خسارت بالاي بيست ميليون تومان ترسيم و به بيمه ارسال شده است. متاسفانه در جريان اين تصادفات در هر ۴۸ ساعت سه نفر فوت شدند.» او با اشاره به سهم عابران، موتوسيكلت‌سواران و رانندگان و سرنشينان خودرو در حوادث رانندگي گفت: «۴۴درصد تصادفات در 6 ماهه اول امسال مربوط به عابران پياده بوده كه نسبت به سال قبل 6درصد افزايش داشته است. ۴۳درصد تصادفات مرتبط با موتوسيكلت‌سواران است كه با كاهش يك درصدي نسبت به سال گذشته همراه بوده است. ۱۳درصد باقي‌مانده نيز سهم رانندگان و سرنشينان خودرو است كه در اين رقم نيز نسبت به پارسال كاهش گزارش شده است.»

  پرتصادف‌ترين بزرگراه‌هاي تهران  در نيمه اول سال ۱۴۰۱
مومني با اشاره به پرتصادف‌ترين بزرگراه‌هاي تهران در 6 ماهه اول امسال گفت: «براساس آمار ۵۴درصد متوفيان تصادفات در محورهاي بزرگراهي جان خود را از دست داده‌اند. بزرگراه آزادگان ۱۰درصد كل سهم تصادفات فوتي را به خود اختصاص داده و بعد از آن بزرگراه امام علي قرار دارد. همچنين ۴۰درصد تصادفات نيز در خيابان‌هاي اصلي اتفاق افتاده است.»
رييس اداره تصادفات پليس راهور تهران بزرگ با اشاره به زمان‌بندي وقوع تصادفات در شهر تهران گفت: «در نيمه اول امسال ۴۸درصد تصادفات كه بيشترين سهم را به خود اختصاص داده، در ساعات شب و تاريكي هوا اتفاق مي‌افتد. همچنين ساعت ۱۶ تا ۲۰ نيز پرتصادف‌ترين بازه زماني روز با سهم ۲۵درصدي از تصادفات است.»

  آناليز تصادفات رانندگي مهر ماه در پايتخت
او در ادامه درباره آمار تصادفات در مهر ماه امسال گفت: «به علت وقوع تصادفات رانندگي در مهر ماه امسال روزانه ۵۵ نفر مصدوم شدند و به مراكز درماني انتقال يافتند. همچنين روزانه ۲۰۰ مورد كروكي خسارتي بالاي بيست ميليون تومان كشيده شد. متاسفانه در جريان اين تصادفات هفته‌اي ۱۰ نفر جان خود را از دست دادند.»  مومني گفت: «در مهر ماه با همكاري مردم هم در بحث تصادفات جرحي و هم خسارتي و هم فوتي‌ها كاهش چشمگيري داريم. البته مواردي وجود دارد كه بايد بيشتر به آنها پرداخته شود تا آمار خسارت‌ها كاهش پيدا كند. ۵۷درصد متوفيان حوادث رانندگي در مهر ماه، عابرپياده بودند كه بيش از نيمي از تصادفات را تشكيل مي‌دهند. همچنين ۷۰درصد تصادفات عابران پياده در معابر بزرگراهي با وجود گاردريل، نرده و پل هوايي بوده است. نيمي از تصادفات عابرپياده هم در ساعات شب بوده و رانندگان آنها را نديدند. توصيه من به مردم اين است كه در ساعات شب و تاريكي هوا از محل‌هايي عبور كنند كه روشنايي كافي وجود دارد.» او درباره آمار تصادفات موتوسيكلت‌ها گفت: «30درصد متوفيان موتوسيكلت‌سواران بودند كه عمدتا از كلاه ايمني استفاده نكردند و بيشترين ساعات وقوع تصادفات آنها ۱۲ تا دو ظهر بوده است. اين اتفاق عمدتا به علت خستگي، عجله و شتاب اتفاق مي‌افتد. بيشترين سهم تصادفات موتوسيكلت‌ها در بزرگراه‌هاي شهيد خرازي، شهيد بابايي و شهيد صياد شيرازي بوده است. با توجه به ريسك بالايي كه وسيله موتوسيكلت در سرعت‌هاي بالا دارد، از رانندگان درخواست مي‌كنيم تا بيشتر احتياط كنند.» مومني با اشاره به سهم رانندگان و سرنشينان خودرو از تصادفات در مهر ماه امسال گفت: «۱۳درصد تصادفات مربوط به رانندگان و سرنشينان آن مي‌شود. در اين زمينه بزرگراه‌هاي آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني و شهيد رجايي بيشترين سهم را به خود اختصاص داده‌اند. در مهر ماه بالاترين آمار تصادفات كه ۵۸درصد است، مربوط به محورهاي بزرگراهي است و دو بزرگراه آزادگان و شهيد ياسيني در صدر اين ليست هستند. ۳۸درصد از تصادفات نيز در خيابان‌هاي اصلي رخ داده است. از ساعت هشت تا ۱۱ شب تصادفات عابرپياده و همچنين ساعت ۱۲ تا دو ظهر آمار تصادفات موتوسيكلت افزايش پيدا مي‌كند. به ‌طور كلي ۴۱درصد كل تصادفات در ساعات شب رخ مي‌دهد.»

 

افزايش تلفات گردباد در بنگلادش

مقامات بنگلادش از افزايش شمار تلفات گردباد سيترانگ و قطعي گسترده برق در مناطق حادثه‌ديده خبر دادند.
مقامات بنگلادش اعلام كردند: «تاكنون دست‌كم ۲۴ نفر بر اثر وقوع گردباد سيترانگ كشته شده‌اند و برق ميليون‌ها مشترك قطع شده‌ است. همچنين حدود يك ميليون نفر از ساكنان مجبور به ترك خانه‌هاي خود شده‌اند.»
گفته شده بيشتر قربانيان به دليل سقوط درختان جان خود را از دست داده و دو نفر نيز به دليل غرق شدن قايق كشته شده‌اند. بنابر اعلام مقامات محلي، برق حدود ۱۰ ميليون نفر قطع شده و بيشتر مدارس مناطق جنوب بنگلادش تعطيل شده‌اند. گردباد سيترانگ اواخر روز دوشنبه وارد مناطق جنوبي بنگلادش شد. مقامات اين كشور توانستند پيش از وقوع حادثه حدود يك ميليون نفر را به مناطق امن منتقل كنند.
به گزارش روزنامه گاردين، همچنين گزارش‌ها حاكي از مفقود شدن هشت سرنشين يك قايق است كه در پي وقوع اين گردباد دچار حادثه شدند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون