• 1405 جمعه 1 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5435 -
  • 1401 يکشنبه 7 اسفند

پس از ادبيات تطبيقي

كتاب «پس از ادبيات تطبيقي» نوشته آدريانا مارچتيچ با ترجمه مسعود فرهمندفر و پگاه فرهنگ‌مهر در ۲۴۸ صفحه با شمارگان ۳۳۰ نسخه و با بهاي ۱۵۵ هزار تومان در انتشارات مرواريد منتشر شده است.
در نوشته پشت جلد كتاب مي‌خوانيم: «در كتاب حاضر تاريخچه مطالعات ادبيات تطبيقي و مهم‌ترين مفاهيم اين حوزه و نيز ديدگاه‌هاي نويسندگان و نظريه‌پردازان برجسته اين رشته از (گوته و وسلوفسكي تا ولك، آورباخ، مورتي و كازانووا) به شكلي آكادميك و علمي شناسايي، بررسي و واكاوي شده است. علاوه بر اين، اين كتاب به پرسش‌هايي از اين دست پاسخ مي‌دهد كه آيا ادبيات تطبيقي مرده است يا با بحران‌هاي هويتي روبه‌رو است و اينكه آيا اصولا توانسته است از چالش اوج‌گيري مطالعات ميان رشته‌اي فرصت بسازد يا نه.
 نويسنده كتاب خانم آدريانا مارچتيچ، دانشيار فاضل و نكته‌سنج رشته ادبيات تطبيقي و نظريه ادبي در گروه فيلولوژي دانشگاه بلگراد، مطالعه تطبيقي ادبيات را در بازه زماني اوايل قرن نوزدهم تا اوايل قرن بيست و يكم با اين دغدغه اصلي همراه كرده است كه مطالعات تطبيقي «جديد» يا ميان رشته‌اي نه فقط فرم و نظريه ادبي بلكه چشم‌اندازهاي ايدئولوژيكي - سياسي- فرهنگي مدرن را نيز شامل مي‌شود. برگردان فارسي كتاب او گامي است در راه ابهام‌زدايي از مفاهيم مرتبط با ادبيات تطبيقي».

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران