جنگ اقتصادي و كاركرد دعا و اشك؟
ارتش امريكا در فرودگاه بغداد، قاسم سليماني و ابومهدي مهندس و همراهان را شهيد كرده بود، انجام شد. چنان عملياتي بدون نيرو و بدون امكانات و آمادگي ميسر نبود. ما ننشستيم و دعا كنيم و امريكا را نفرين كنيم كه سردار سليماني و ابومهدي مهندس را شهيد كرده است. اقدامي كه صورت گرفت در واقع تحقق رهنمود قرآني است و دستاورد آن هم ترس و واهمه امريكا بود. ترامپ نتوانست نگراني و واهمه خود را از حمله به عينالاسد در مصاحبه مطبوعاتياش پنهان كند.
تهديد زدن ۵۳ نقطه در ايران ياوه بود. «نيرو» همان توانايي و اقتدار موشكي ايران بود و اسبان آماده به تعبير قرآن مجيد همان موشكهايي كه به عينالاسد اصابت كرد. به روايت زمخشري در تفسير گرانقدر كشّاف، عقبة بن عامر از پيامبر اسلام روايت كرده است كه در تفسير « قوّه» فرموده بود: «ألا إنّ القُوّة الرّمي» تواناني، قدرت تيراندازي است.
در روزگار پيامبر تير و كمان مصداق نيرومندي بوده است، امروزه توانايي و دفاع موشكي چنان كاربردي دارد.
سوم: جنگ اقتصادي هم همين است؛ نياز به برنامهريزي و تعقل و استفاده از تجارب ديگران و بهرهگيري از كارشناسان و دانشمندان دارد. همانگونه كه در جنگ نظامي بايد به نيرومندي و وسائل تكيه كرد، در جنگ اقتصادي نيز توانايي و وسائل نياز است. اقتصاد مقاومتي كه مكرر از سوي رهبري تاكيد شده ، در واقع تدارك و تحقق براي مقابله در جنگ اقتصادي است.
چهارم: كتاب اصول كافي، مهمترين كتاب از كتب اربعه شيعه با «كتاب العقل و الجهل» آغاز شده است نه با كتاب دعا! پس از كتاب العقل و الجهل هم «كتاب العلم» است، به نظرم حكيم فردوسي كه شاهنامه را با بيت بسيار درخشنده:
به نام خداوند جان و خرد
كزين برتر انديشه بر نگذرد
آغاز كرده، به همين مضمون توجه داشته است.