• 1405 شنبه 2 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5621 -
  • 1402 دوشنبه 15 آبان

تحلیل جنگ غزه

رضا سيف الهي

بعد از عمليات تهاجمي و ابتكاري توفان‌الاقصي رژيم صهيونيستي كه به صورت تاريخي و غافلگيرانه طعم بسيار تلخ شكست اطلاعاتي و نظامي را تجربه نمود تا شروع عمليات زميني كه حدود سه هفته به طول انجاميد تمركز خود را روي بمباران‌هاي هوايي بي‌سابقه گذاشت و طي آن عمدتا بر كشتن غيرنظاميان غزه و به‌طور بي‌سابقه اطفال و زنان بي‌گناه فلسطيني با هدف نسل‌كشي و ايجاد فشار براي كوچاندن آنها به صحرای سيناي مصر ادامه داد در حالي كه مصر مخالف پذيرش آنها بود و خود فلسطينيان شهيد داده هم با صبوري مثال‌زدني و تاريخي هم درس مقاومت به جهانيان دادند و هم عمق سبعيت دژخيمان ضد بشري را به ويژه كه با حمايت صد در صد امريكا همراه بود با خون خود مظلومانه به جهانيان منعكس كردند و به همه كشور‌هاي اسلامي و عربي و غربي و جهان استكباري و آزادگان جهان اثبات كردند كه شوراي امنيت ملعبه دست امريكاست كه طي دهه‌هاي متمادي يك كشور جعلي را در سرزمين‌هاي ديگران ايجاد و رژيمي آپارتايد و نژادپرست را حمايت و تقويت و تا بن دندان مسلح مي‌كند و اين نماد همه بداخلاقي‌هاي روي زمين را به عنوان دولتي تروريست رشد مي‌دهد و در قبال اين همه جنايت تازه خود را سرآمد مدعيان دموكراسي و حقوق بشر مي‌داند و اما به نظر مي‌رسد در‌گيري بي‌سابقه فلسطيني‌هاي حماس در غزه و امريكا و رژيم صهيونيستي به شرايط پيچيده و ساعات حساس خود وارد شده است كه به‌طور كلي ادامه ان از سه وضعيت ذيل‌الذكر خارج نخواهد بود.
الف - يا بحران موجود ادامه مي‌يابد و افقي از راه‌حل و نيل به اهداف خاصي فعلا متصور نيست.
ب- يا بحران به ناچار وارد توسعه اطراف درگير خواهد شد.
ج- يا بحران وارد مرحله حل نسبي خواهد شد.
با توجه به تحليل‌هاي ٤ گانه قبلي كه از روز اول عمليات توفان‌الاقصي به بعد ارايه شد در اين تحليل شماره ٥ برآنيم تا وضعيت‌هاي محتمل سه‌گانه فوق‌الذكر را بررسي نماييم: 
١- طي اين روزهايي ‌كه از جنايت جنگي صهيونيست‌ها در بمباران بي‌امان مناطق مسكوني و بيمارستان‌ها مي‌گذرد و بيش از 30 هزار نفر شهيد و مجروح تاكنون بر جاي گذاشته است كه كودكان و زنان مظلومانه‌تر از ساير، سهم عمده آن هستند. 

كماكان دنيا در بن‌بست ناشي از حق وتو امريكا و بي‌تحركي شوراي امنيت به ‌سر مي‌برد و هيچ حركت بازدارنده يا موثري نداشته و تا امريكا اراده نكند هم نخواهد داشت. (موجب عبرت امريكا دوستان) 
٢- آرايش بي‌نظير جهاني در اين رويارويي.
٣- استاندارد دوگانه غرب و مرگ ليبرال دموكراسي.
٤- مظلوم‌كشي و ظالم‌پروري شيوه غربيان و امريكاست.
٥- مقابله با استكبار و قيام عدالتخواهانه در جبهه مقاومت و استضعاف روش احقاق حق مظلومان و محور مقاومت است كه به سرعت انسجام عملياتي و گام‌هاي استراتژيك سرنوشت‌ساز خود را تجربه مي‌كند.
٦- به اعتقاد بنده جريان قرآني: «نريد ا نمن علي الذين استضعفوا في الارض و نجعلهم ائمه» در حال شكل‌گيري اوليه خود در قرن حاضر مي‌باشد. 
٧- چرا كه دنياي حاضر با همه مكتب‌هاي فكري و تنوع افكار رفته رفته خروش و همراهي خود را با اين جبهه در حال پيوند زدن است هر چند نا نوشته، ولي محتوم و رو به تزايد است. 
٨- در دو لبه كار يعني ظالمين كه باطلند و مظلومين كه حقند تا دورنمايي از تامين حقوق نسبي هويدا نگردد جريان موجود شكل توسعه‌يافته‌تري خواهد گرفت. 
٩- محتمل است با گشودن جبهه دريا و جبهه‌هاي ديگر مقاومت كه البته به شكل متفاوت و ابتكاري تهاجمي وارد كارزار خواهند شد تا به وظيفه كمك به مظلوم نداي وجداني و تاريخي خود را پاسخ دهند و ايفاي نقش نمايند فاصله چنداني نداشته باشيم.
١٠- و البته اين، در صورت عدم تمكين جبهه باطل به حداقل‌هاي اين دوره از رويارويي تاريخي معاصر است.
١١- اما جبهه باطل در اين روند وضعيت بحراني‌تر و شكننده‌تر خواهد داشت چرا كه از همان اول تقريبا با تمام توان وارد كارزار شده و پيوستن ديگران به صورت عملياتي به آنها با واكنش‌هاي شديد مردمي مواجه خواهد شد.
١٣- امنيت شهروندان اسراييلي كه هدف نهايي همه اشغالگري و نظامي‌گري و اقتصاد و رفاه وعده داده‌شده و آمال معهود يهود و رژيم صهيونيستي است به سرعت رنگ بيشتري مي‌بازد و جاي خود را به مهاجرت معكوس و فرار و به‌هم‌ريختگي اقتصادي و عدم امنيت سرمايه‌گذاري مي‌دهد. 
١٤- قيمت نفت در آن‌صورت گران‌تر.
١٥- جريانات سازشي منزوي‌تر و دست دولت‌هاي نفاق شناخته‌شده‌تر و البته محدودتر خواهد شد.
١٦- و در آن موقع انتظارات اوج‌گرفته طرفين به لاينحل شدن موضوع كمك خواهد كرد. 
١٧- شايد نياز طرف‌هاي توسعه‌يافته در درگيري اجبارا به ورود ديگراني كه امكاني دارند و در در‌گيري به صورت فعال وارد نشده‌اند بيشتر خواهد شد.
و به‌طور مشخص چيني‌ها و...
١٨- بنابراين بهتر آنست كه: 
1-١٨- به جاي يكدندگي براي جبران شكست امريكا و اسراييل
2-18- به مطالعه براي برون‌رفت از بحران بينديشند.
3-18- از ابزار زور و به خصوص نظامي‌گري كور و نسل‌كشي غير قابل قبول و صد البته غير قابل تحقق سريع دست بكشند.
4-18- به دنبال ابزار تفاهم باشند.
5-18- به اهرم‌هاي بالاي گود نشسته منتظر فرصت را مجال ندهند فرصت‌طلبي كنند همانند روس‌ها و عربستان و چين.
6-18- امكان آتش‌بس فوري را به عنوان اولويت براي هر راه‌حلي قبول كنند.
١٩- و اما در صورت طول كشيدن جنگ بايد بدانيم: 
1-19- كم من فئه قليله غلبت فئه كثيره باذن‌الله بقره ٢٩٤
2-19- در جبهه‌اي كه ايمان باشد و فساد نيت راه پيدا نكند و صداقت و ايستادگي در راه هدف باشد شاهد تحقق آيه فوق خواهيم بود.
3-19- و انتم الاعلون ان كنتم مومنين
4-19- و در نهايت امر يكي از احدي الحسنيين نصيب حق.
5-19- و آثار نكبت‌بار  «سيئات ما عملوا»
6-19- يعني كابوس همشگي.
7-19- و نهايتا اضمحلال است كه نصيب اردوگاه باطل خواهد شد ان شاء‌الله. 
٢٠- و سيعلم الذين ظلموا ‌اي منقلب ينقلبون

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران