• ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی صفحه ویژه

30 شماره آخر

  • شماره 5768 -
  • ۱۴۰۳ سه شنبه ۱ خرداد

طبق اطلاعات رسيده به «اعتماد» مقتول توسط همكار جوان و با همدستي همسر خود به قتل رسيده است

پشت پرده قتل يكي از مديران شهرداري

كارآگاهان با بررسي دوربين‌هاي مداربسته متوجه شدند شب حادثه مردي جوان با كليد وارد خانه مقتول مي‌شود

گروه  حوادث

يكي از مديران شهرداري تهران كه قبلا اعلام شده بود بر اثر گازگرفتگي فوت كرده حالا پرونده مرگ مشكوك او روي ميز كارآگاهان اداره دهم آگاهي است. خبرگزاري مهر اواسط ارديبهشت ماه امسال مدعي شد كه «محمد اميرآبادي، مديركل دفتر پايش برنامه، كنترل پروژه و ارزيابي عملكرد شهرداري تهران توسط همسرش به قتل رسيده است.» 

اين در حالي است كه بهمن ماه ۱۴۰۲ خبرگزاري‌ها نوشتند: «مديركل دفتر پايش برنامه، كنترل پروژه و ارزيابي عملكرد شهرداري تهران به دليل گازگرفتگي جان خود را از دست داد.» 

مهر در ادامه نوشت كه طي تحقيقات و بررسي‌هايي كه توسط كارآگاهان پليس صورت گرفته مشخص شده محمد اميرآبادي به دست همسرش به قتل رسيده است. ۱۲ بهمن ماه سال گذشته زن جواني با پليس تماس مي‌گيرد و از مرگ شوهرش خبر مي‌دهد. او در ادامه عنوان مي‌كند: «من به خانه پدرم رفته بود و شب خانه خودمان نبودم قرار بود صبح همسرم دنبالم بيايد و بعد از خوردن صبحانه مرا به محل كارم برساند، اما وقتي خبري از او نشد، چندين بار با تلفن همراهش تماس گرفتم كه جواب نداد با تلفن خانه تماس گرفتم باز هم پاسخگو نبود. نگران شدم و به خانه آمدم، اما به محض ورود متوجه بوي گاز شديدي شدم بعد هم در اتاق خواب جسد همسرم را ديدم. وقتي به دنبال علت بوي گاز بودم، متوجه شدم شيلنگ اجاق گاز پاره شده است.» 

در حالي كه زن جوان چنين ادعايي داشت به دستور بازپرس محسن اختياري، كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي پايتخت براي بررسي بيشتر ماجرا وارد عمل شدند، اما بررسي شيلنگ گاز نشان مي‌داد علت پارگي پوسيدگي نبوده است، بلكه حدود يك ماه قبل تعويض شده بود و با يك برش عرضي و عمدي پاره شده است. بدين‌ترتيب فرضيه گازگرفتگي و حادثه رنگ باخت و تحقيقات روي موضوع قتل متمركز شد. اين‌بار كارآگاهان در تحقيق از همسر مرد جوان با سناريوي ديگري از جانب او روبه‌رو شدند، زن جوان در ادعاي جديدي گفت: «تصور مي‌كنم همسرم دست به خودكشي زده باشد. او اين اواخر دچار افسردگي شده بود و صحبت از خودكشي مي‌كرد. احتمالا خودش با بريدن شيلنگ اجاق گاز به زندگي‌اش پايان داده است.» در‌حالي كه او چنين ادعايي داشت، اما بررسي‌ها نشان مي‌داد مرد جوان كاملا سالم و در حالت طبيعي بوده و هيچ مشكل روحي و مالي نداشته است، اما در ادامه مشخص شد او با همسرش اختلافات خانوادگي زيادي داشته است. اختلافي كه مي‌توانست انگيزه‌اي براي قتل باشد. 

بدين‌ترتيب زن جوان به صورت نامحسوس زيرنظر گرفته شد و بررسي‌ها نشان مي‌داد كه او با يكي از همكاران شوهرش در تماس بوده است. شب قبل از حادثه نيز با اين مرد تماس گرفته و با هماهنگي او، خانه را ترك كرده است.

بنابراين اين مرد نيز به عنوان دومين مظنون پرونده در ليست ماموران نوشته شد و تحقيقات نشان مي‌داد كه اين مرد با مقتول بر سر مسائل كاري اختلاف شديدي داشته است. كارآگاهان در شاخه ديگري از تحقيقات؛ به بازبيني دوربين‌هاي مداربسته اطراف خانه مقتول پرداختند. دوربين‌ها نشان مي‌داد كه ساعت يك بامداد اين مرد با كليد وارد ساختمان محل زندگي مقتول شده و حدود ساعت ۵ صبح از ساختمان خارج شده است. اين ورود و خروج در شبي رخ داده بود كه به نظر مي‌رسيد مقتول بر اثر گازگرفتگي جانش را از دست داده بود. 

به دستور بازپرس جنايي زن و مرد جوان بازداشت شدند. اين‌بار زن جوان، مرد را عامل قتل شوهرش معرفي كرد و گفت: «او در ظاهر با شوهرم دوست صميمي بود، اما در باطن به‌ شدت به او حسودي مي‌كرد. چند روز قبل از جنايت، به صورت اتفاقي زماني كه قصد داشتم به محل كارم بروم، او را كنار خيابان ديدم. او مرا به محل كارم رساند. نمي‌دانم چطور كليد خانه را از كيفم برداشته بود كه من متوجه نشدم. شب حادثه هم كه به خانه مادرم رفتم، او از فرصت استفاده كرده بود و همسرم را به قتل رسانده بود.»

با توجه به مداركي كه در تحقيقات به دست آمده بود، از او به عنوان عامل جنايت تحقيق شد. مرد جوان ابتدا منكر قتل شد، اما در ادامه گفت: «با مقتول اختلاف داشتم، همه او را دوست داشتند. با اينكه من و او همكار بوديم، اما حقوق او بيشتر از من بود و همكارانم جور ديگري با او برخورد مي‌كردند. همه اينها باعث شده بود به او حسودي كنم و دلم مي‌خواست از او انتقام بگيرم. در رفت و آمد‌هايي كه به خانه‌اش داشتم، رابطه‌ام با همسرش صميمي‌تر شد و متوجه شدم كه او نيز دل‌خوشي از شوهرش ندارد. حسادت من و اختلاف همسرش باعث شد كه رابطه‌مان بيشتر شود. در‌نهايت تصميم به قتل او گرفتيم.»

در ادامه تحقيقات مرد جوان به قتل همكارش به خاطر حسادت اعتراف كرد. او در رابطه با جنايت گفت: «كليد خانه را از همسرش گرفتم و شب قبل او به بهانه ديدن مادرش، خانه را ترك كرد. نيمه شب، در‌حالي كه مقتول خواب بود وارد خانه شدم و به او داروي بي‌هوشي با مقدار زياد تزريق كردم. مدتي در خانه ماندم و وقتي مطمئن شدم كه فوت كرده است، شيلنگ اجاق گاز را بريدم تا به نظر گازگرفتگي بيايد و از خانه خارج شدم. روز بعد هم زن جوان با پليس و اورژانس تماس گرفت و مدعي گازگرفتگي و مرگ شوهرش شد.»

درحالي مرد جوان به قتل اعتراف كرد كه متخصصان پزشكي قانوني نيز علت مرگ را مسموميت با دارو اعلام كردند. به دستور بازپرس شعبه اول دادسراي امور جنايي پايتخت متهمان به اداره دهم پليس آگاهي پايتخت منتقل شدند.

يك روز بعد از انتشار اين خبر شبكه شرق در گفت‌وگو با برادر همسر اميرآبادي، خبر قتل را تكذيب كرد. برادر همسر مقتول در مورد اينكه به خواهرش اتهام قتل زدند، گفت: «شوهر خواهر من ۱۲ بهمن سال گذشته فوت كرد. علت فوت هم گازگرفتگي اعلام شد، اما از ۲۶ فروردين خواهر من را بازداشت كرده و به آگاهي شاپور بردند. خواهر من در بازداشت موقت است، اما هنوز هيچ چيز مشخص نيست و نمي‌دانم اين خبر از كجا منتشر شده است. حتي با بازپرس پرونده صحبت كردم كه به من گفتند لازم نيست وكيل بگيريد و مساله حل مي‌شود. خودشان هم نمي‌دانستند چرا اين خبر به اين شكل منتشر شده است. در اين پرونده ۳ مرد و يك زن (خواهر من) بازداشت شدند. به ما گفته‌اند كه قاتل خودش را معرفي كرده و البته اسمش آن‌طور كه برخي رسانه‌ها نوشتند، نيست. بازپرس هم توضيح داد كه ما فقط به همين دليل خواهر شما را در بازداشت نگه داشتيم، چون مي‌خواهيم به اصل ماجرا برسيم. مشكل‌شان اين است كه چرا اورژانس و آتش‌نشاني مرگ بر اثر گازگرفتگي را تاييد كرده است. اين ۳ مردي كه بازداشت شده‌اند هم از كارمندان شهرداري هستند.خواهر و شوهر خواهر من هم از مديران شهرداري بوده و هستند.»

اين ادعا درحالي است كه يك منبع آگاه به «اعتماد» مي‌گويد: «همسر مقتول و يك مرد جوان كه از همكاران مقتول بودند به اتهام قتل در بازداشت به سر مي‌برند و خبر قتل اين مدير شهرداري توسط همسر و آن مرد صحت دارد.»


قتل   قاضي   سابق   قوه قضاييه   توسط   همسر

قتل محمد اميرآبادي، يكي از مديران شهرداري نيز مانند قتل قاضي سابق قوه قضاييه بود و در هر دو جنايت پاي همسران آنان در ميان بوده است.  هفتم ارديبهشت ماه 1403 پيكر بي‌جان مهران رحيمي، وكيل دادگستري و قاضي سابق قوه قضاييه در خودروي شخصي‌اش در يكي از شهرستان‌هاي آمل استان مازندران كشف شد. اين در حالي بود كه يافته‌هاي كارآگاهان و بازپرس ويژه قتل نشان مي‌داد؛ مهران رحيمي در ويلاي شخصي‌اش كشته و جسد او در قالب يك صحنه‌سازي در خودروي شخصي‌اش در منطقه جنگلي در آمل رها شده است. يك روز بعد از اين حادثه «عباس پورياني»، رييس كل دادگستري مازندران نيز اعلام كرد: «با پيگيري‌هاي ويژه دادستاني شهرستان آمل و رصد دقيق اطلاعاتي كارآگاهان دو متهم به قتل و سه نفر ديگر كه انگيزه‌هاي اين قتل را فراهم كرده بودند، دستگير شدند و متهمان انگيزه خود را از اين جنايت اختلافات خانوادگي و مالي عنوان كردند.» «اعتماد» در شماره ۵۷۵۵ خود گزارشي تحت عنوان «نقشه قتل مقتول را همسرش كشيده بود» نوشت و طي گفت‌وگو با يكي از اقوام نزديك مقتول اعلام كرد: «مقتول با نقشه قبلي همسر و با مباشرت و معاونت برادرزن، پدرزن، باجناق و يكي از كارگران خود در ويلاي شخصي‌اش در روستاي كاله از توابع بخش بهنمير شهرستان بابلسر خفه و سپس جسدش در جاده‌اي جنگلي رها شده است.» 

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون