صرفهجویی ۲ میلیون یورویی در ماشینسازی اراک
مدیرعامل شرکت ماشینسازی اراک گفت: تحریمها به صرفهجویی ۲ میلیون یورویی در ساخت راکتور فوق سنگین تولید شده در این شرکت کمک کرد و دانش بومی جایگزین خرید از دیگر کشورها شد.
«رضا سرایی» بیان کرد: یکی از دستاوردهای شرکت ماشینسازی اراک در سال گذشته، نصب موفقیتآمیز نخستین راکتور فوقسنگین بود.
وی ادامه داد: همت مهندسان و متخصصان شرکت مادرتخصصی ماشینسازی اراک به کار گرفته شد و برای اولینبار در تاریخ صنعت پتروشیمی کشور، اولین راکتور اصلی طرحهای متانول توسط شرکت ماشینسازی اراک تولید و در پتروشیمی دنا نصب شد.
مدیرعامل شرکت ماشینسازی اراک عنوان کرد: این راکتور فوقسنگین ۲۴۰ تُنی با قطر ۶ و نیم متر و طول ۲۲ متر به منظور تولیدگاز سنتز مورد استفاده قرار میگیرد و برای نخستینبار در کشور مطابق با استانداردهای جهانی ساخته شد و از آن به عنوان قلب تپنده پتروشیمی نام برده میشود.
سرایی با اشاره به این نکته که این راکتور یکی از تجهیزات بسیار مهم متانول پتروشیمی دناست که تا قبل از این از کشورهای خارجی تامین میشد، اظهار کرد: به دلیل تحریمها و عدم همکاری شرکتهای طرف قرارداد خارجی و با توجه به توانمندی ماشینسازی اراک، ساخت آن به این شرکت واگذار و توسط مهندسان این مرز و بوم ساخته شد که درنهایت صرفهجویی ۲ میلیون یورویی برای کشور به همراه داشت.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون ۲ تجهیز از این نوع در ماشینسازی اراک ساخته شده که دیگری مربوط به پتروشیمی سیراف است.
مدیرعامل شرکت ماشینسازی اراک تاکید کرد: ماشینسازی اراک با ورود به این عرصه علاوه بر بینیاز نمودن کشور از واردات اینگونه تجهیزات، جهشی در تولید محصولات دانشبنیان و اشتغال پایدار فراهم کرد و همچنین باور ملی و اعتماد در سپردن کارهای بزرگ به متخصصان داخلی تقویت شد.
شرکت دانشبنیان و مادرتخصصی ماشینسازی اراک با بهرهمندی از ماشینآلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکتهای صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب میشود که حیطه گستردهای از فعالیتهای مختلف تولیدی و اجرای طرحهای صنعتی را به خود اختصاص داده است.