پدي پتپت
«پدي پِتپِت» يكي از كتابهاي تازه كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان است كه تلاش ميكند نوجوانان امروزي را به اسطورههاي جادويي ايران پيوند بدهد.
به گزارش خبرگزاري مهر، پروين پناهي، نويسنده اين داستان برشي از تجربههاي زيسته يك نوجوان داراي لكنت زبان را با فضاي خواب و خيال و شخصيت سيرنگ، مرغ اساطيري شاهنامه فردوسي ميآميزد تا احساس مخاطبان را به فضاي زندگي اين نوجوانان نزديك و آنها را در عين حال با ادبيات كهن آشنا كند.
خانه پدرام يا پدي شخصيت اصلي اين داستان بالاي يك تعميرگاه خودرو پرسروصدا قرار گرفته است و پدي در طول روز شاهد برخوردها و امر و نهيهاي آقاي جعفري صاحب اين تعميرگاه به شاگرد نوجوانش هست كه او را امير دمپايي صدا ميزنند.
داستان پدي، يك وجه درون خانه از نحوه ارتباط مادر و پدر با او را - كه با لكنت زبان سخن ميگويد - روايت و در همين حال داستان خواب و خيالهاي شبهاي او خوانندگان اين اثر را با قصهاي تخيلي و افسانهاي هم روبهرو ميكند.
نويسنده اين كتاب همچنين تلاش كرده است از اين اثر براي تشويق خوانندگان نوجوانش به مراقبت و حفاظت از محيط زيست و حيات وحش و پژوهشگري در اين زمينه علاقهمند كند. اين كتاب با تصويرگري نگار اورنگ در ۵۶ صفحه، شمارگان ۲هزار نسخه و بهاي ۱۲۰هزار تومان براي مخاطبان رده سني ۱۲ سال به بالا يا نونگاه منتشر شده است.