• 1405 يکشنبه 22 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6399 -
  • 1405 يکشنبه 1 شهريور

اعتراف به قتل با همدستي زن مقتول

تحقيقات جنايي درباره مرگ مشكوك مردي ۴۲ ساله در شهرك سجاديه با شناسايي دو متهم و اعتراف آنان به همدستي در قتل پايان يافت؛ متهم اصلي در تحقيقات به شليك يك گلوله به سر مقتول درحالي كه او در خواب بوده، اعتراف كرد و همسر مقتول نيز به اتهام همدستي در قتل بازداشت شد.
مرتضي نثاري، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي از كشف راز يك فقره قتل و دستگيري متهمان اين پرونده خبر داد و گفت: «ساعت ۱۴ و ۲۰ دقيقه دوازدهم مرداد ماه سال جاري، از طريق بازپرس ويژه قتل، وقوع يك فقره قتل در شهرك سجاديه و در حوزه كلانتري ۱۵۹ بي‌سيم به كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي اعلام شد. كارآگاهان اداره دهم بلافاصله به همراه تيم بررسي صحنه جرم مركز تشخيص هويت، بازپرس ويژه قتل و عوامل پزشكي قانوني در محل حاضر شدند. 
در بررسي صحنه، جسد مردي ۴۲ ساله، متاهل و شاغل در حوزه تاسيسات، داخل پذيرايي خانه مشاهده شد. بررسي‌هاي اوليه نشان داد مقتول از ناحيه شقيقه راست مورد اصابت گلوله قرار گرفته و گلوله در بدن او باقي مانده است.» 
معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي گفت: «در بررسي‌هاي انجام‌ شده، آثار به‌هم ريختگي يا ورود اجباري به خانه مشاهده نشد و پوكه يا آثار مرتبط با شليك نيز در محل كشف نشد. در تحقيقات اوليه، همسر ۳۶ ساله مقتول اظهار داشت كه صبح روز حادثه حدود ساعت ۷، سه فرزند خود را كه مدرسه‌شان داخل شهرك بوده به مدرسه رسانده و پيش از خروج با همسرش صحبت كرده است.
 او عنوان كرد: پس از حدود ۲۰ دقيقه همراه فرزند خردسال خود به خانه بازگشته، اما چون كليد همراهش نبوده، پس از دق‌الباب و تماس‌هاي مكرر با كمك يكي از بستگان و استفاده از كليدساز وارد خانه شده و با جسد همسرش مواجه شده است. پس از بررسي صحنه و انجام اقدامات تخصصي، جسد با دستور قضايي براي تعيين علت فوت به پزشكي قانوني منتقل شد.» 
نثاري گفت: «باتوجه به وجود تناقض در اظهارات همسر مقتول، او در صحنه بازداشت و براي انجام تحقيقات تكميلي به اداره دهم پليس آگاهي منتقل شد. 
در ادامه تحقيقات و با بهره‌گيري از اقدامات ويژه پليسي و كارآگاهي، مشخص شد همسر مقتول با يك جوان ۱۸ ساله ارتباط داشته است. با انجام اقدامات اطلاعاتي و شناسايي متهم، كارآگاهان موفق شدند او را در محدوده اتوبان آيت‌الله سعيدي شناسايي و طي عملياتي دستگير كنند. متهم جوان در تحقيقات اوليه به ارتباط با همسر مقتول اعتراف كرد، اما هرگونه اطلاع از قتل را منكر شد. با استمرار بازجويي‌هاي تخصصي، بررسي ادله و انجام مواجهه حضوري ميان متهمان در چند مرحله، سرانجام متهم جوان هفدهم مرداد ماه به ارتكاب قتل اعتراف كرد.»  معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي همچنين گفت: «متهم در اعترافات خود عنوان كرد با همدستي همسر مقتول و پس از آنكه او يك قبضه سلاح كمري دراختيارش قرار داده و درِ واحد را باز گذاشته بود، وارد خانه شده و مقتول را درحالي كه خواب بوده، مشاهده كرده است. 
متهم اقرار كرد: با استفاده از سلاح كمري يك گلوله به سر مقتول شليك كرده و بلافاصله از محل متواري شده است. 
در ادامه تحقيقات، متهم با راهنمايي كارآگاهان، محل نگهداري سلاح را اعلام كرد كه ماموران در خانه خواهر او موفق به كشف و ضبط يك قبضه سلاح كمري غيرمجاز، سه فشنگ و يك تيغه خشاب شدند. باتوجه به اعتراف صريح متهمان به ارتكاب جرم و بنا بر دستور بازپرس شعبه اول دادسراي امور جنايي تهران، هر دو متهم با قرار بازداشت موقت به اتهام قتل عمد براي انجام تحقيقات تكميلي دراختيار پليس آگاهي قرار دارند.» 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون