• 1405 دوشنبه 16 شهريور
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک سپه fhk; whnvhj ایرانول بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6411 -
  • 1405 دوشنبه 16 شهريور

در يادگار امام تبريز چه اتفاقي رخ داد؟

خداداد، گربه و فحاشي

درگيري خداداد عزيزي با اميد عاليشاه در راهروي ورزشگاه يادگار امام تبريز چگونه شكل گرفت؟
درگيري خداداد عزيزي با اميد عاليشاه بعد از ديدار تراكتور مقابل گل‌گهر و انتشار فايل صوتي فحاشي خداداد عزيزي در راهروي ورزشگاه يادگار امام(ره)؛ جنجال جديدي در فوتبال ايران به‌پا كرده است و طرفين به شكايت از يكديگر رو آورده‌اند.
در حالي كه كميته انضباطي فدراسيون فوتبال دیروز ابلاغيه‌اي به خداداد عزيزي ارسال كرده و فرصت 48ساعته به او براي دفاع داده است، خبرگزاري تسنيم جزيياتي از اين اتفاق را منتشر كرد. 
اين خبرگزاري نوشت خداداد عزيزي كه در جريان بازي با عاليشاه درگيري لفظي داشت، بلافاصله بعد از ورود اعضاي دو تيم به راهروي ورزشگاه، با صداي بلند خطاب به بازيكنان تراكتور فرياد مي‌زند: «مگر عاليشاه گربه است كه از او مي‌ترسيد؟!» خداداد در ادامه صحبت‌هايش با بازيكنان تراكتور به عاليشاه فحش بسيار ركيك و ناشايستي مي‌دهد. اين صحبت‌ها با واكنش عاليشاه همراه شد و اين بازيكن كه در رختكن گل‌گهر حضور داشت، در رختكن را باز مي‌كند و رو به خداداد علاوه بر كلمه «خفه‌ شو»ناسزا هم مي‌گويد.
واكنش عاليشاه باعث مي‌شود خداداد كه به‌شدت عصباني بود، كنترل رفتار خود را از دست بدهد و مقابل رختكن گل‌گهر بگويد: «من تا صبح از اينجا تكون نمي‌خورم؛ بالاخره از اين در كه بيرون مياد؛ او (عاليشاه) به من فحش داده و به من گفته...، صدايت را براي من بالا مي‌بري؟! كجا بازي كردي آخه...، صدايت را براي من بالا مي‌بري؟! يك بازي ملي داري و براي من صدايت را بالا مي‌بري!...، پاپرانتزي» (علامت... مربوط به فحاشي‌هاي خداداد است).
فريادهاي خداداد عزيزي كه همراه با الفاظ بسيار ركيك و نامناسبي عليه عاليشاه بوده، واكنش تعدادي از افراد حاضر در راهرو ورزشگاه را در پي داشته است و اين افراد خداداد را تا رختكن تراكتور همراهي مي‌كنند.
تمام اين اتفاقات با جزييات در گزارش ناظران بازي آمده است تا روند رسيدگي به تخلفات خداداد عزيزي و عاليشاه در اين بازي از سوي كميته انضباطي آغاز شود. اكنون بايد ديد كميته انضباطي در قبال اين اتفاق تأسف‌آور چه ‌تصميمي خواهد گرفت.
روز گذشته باشگاه گل‌گهر اعلام كرد وويس فحاشي خداداد را به اركان قضايي تحويل داده و نزديكان عاليشاه هم اعلام كردند قرار است شكايتي كيفري عليه خداداد تنظيم شود. از سمت ديگر باشگاه تراكتور ضمن شكايت از عاليشاه به اركان قضايي فدراسيون فوتبال در بيانيه‌اي مدعي شد وويس منتشر شده در رسانه‌ها و فضاي مجازي دستكاري و تحريف شده و از نهادهاي امنيتي خواست با كساني كه اين وويس را منتشر كرده‌اند برخورد صورت بگيرد. 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها