برخورد پليس فتا با صفحات غيرمجاز پزشكي
حدود ۵۷۰ صفحه مرتبط با مداخلات غيرمجاز پزشكي و زيبايي با اقدام پليس ازسوي گردانندگان آنها بسته شد.
رييس پليس فتاي فراجا با تشريح اقدامات اين پليس در مقابله با مداخلات غيرمجاز پزشكي و زيبايي در فضاي مجازي، بر ضرورت رسيدگي بهموقع مراجع تخصصي به مستندات ارسالي و تقويت همكاريهاي نظارتي تاكيد كرد.
وحيد مجيد در توضيح بيشتر در مورد اين خبر اعلام كرد: «طي رصدهاي مستمر و در نتيجه پيگيريهاي انجام شده حدود ۵۷۰ صفحه مرتبط با مداخلات غيرمجاز پزشكي و زيبايي با اقدام پليس ازسوي گردانندگان آنها بسته و حدود ۲۸۰ تارنما نيز غيرفعال شده است.» او گفت: «شناسايي گردانندگان، مستندسازي فعاليتهاي غيرمجاز و پيگيري با هماهنگي مراجع قضايي، از اقدامات پليس فتا در اين حوزه است. در اين مسير، سازمانهاي مردمنهاد و گروههاي تخصصي پزشكي نيز همكاري مطلوبي با پليس داشتهاند كه استمرار آن ميتواند به شناسايي دقيقتر موارد و ارتقاي آگاهي عمومي كمك كند.»
رييس پليس فتاي فراجا با اشاره به ارسال مستندات مربوط به بيش از ۱۴۴۰ تارنما به سازمان نظام پزشكي گفت: «انتظار ميرود اين سازمان در چارچوب وظايف و اختيارات قانوني خود، رسيدگي به مستندات ارسالي و اعلام نتايج اقدامات به پليس را با جديت و سرعت بيشتري دنبال كند، چراكه اثربخشي اقدامات انتظامي و جلوگيري از تكرار تخلفات، مستلزم رسيدگي بهموقع و برخورد موثر مراجع تخصصي با تخلفات حرفهاي است.» مجيد گفت: «پيشگيري از سوءاستفاده از نام، مهر و مدارك حرفهاي پزشكان، نيازمند توجه و همكاري مستمر نهادهاي مسوول است. صيانت از سلامت مردم و حفظ اعتبار جامعه پزشكي، هدف مشترك پليس و مراجع تخصصي است و تقويت هماهنگيها و پيگيري منظم گزارشها ميتواند به تحقق اين هدف كمك كند.»
رييس پليس فتاي فراجا همچنين گفت: «تعداد دنبالكنندگان، تصاوير قبل و بعد و تخفيفهاي تبليغاتي، نشانه صلاحيت ارايهدهنده خدمات نيست؛ شهروندان پيش از دريافت خدمات پزشكي و زيبايي، صلاحيت حرفهاي فرد و مجوز مركز را از مراجع رسمي بررسي كنند.»