عبدالکریم حسین زاده ، معاون رییس جمهور و منصور بیجار استاندار سیستان و بلوچستان فعالیت های اجرایی خود را آغاز کردند
روز اهل تسنن
در بهارستان و پاستور
رییس جمهور: هیچ تفاوتی بین قوم عرب، عجم، کرد و بلوچ نیست
مهدی كوچكزاده: اينكه ميگويند اختلاف سر استعفاي حسينزاده، اختلاف شيعه و سني است، اراجيف است
حمید رسايي: مجلس اگر می خواهد تضعیف شود به این استعفا رای دهد
امیر حسین ثابتي: دولت با مجلس لجبازي ميكند
یك روز پس از حضور سعيد جليلي در بهارستان براي بررسي ابعاد گوناگون بودجه كه با دعوت جبهه پايداري انجام شده بود، اكثريت نمايندگان به استعفاي عبدالكريم حسينزاده راي مثبت دادند تا تلاشهاي دامنهدار اعضاي جبهه پايداري براي مخالفت دوباره با استعفاي حسينزاده به سنگ بخورد. در اين ميان هر اندازه كه دولت چهاردهم تلاش بيشتري براي تحقق وفاق و كاستن از تنش در فضاي سياست داخلي صورت ميدهد و بسياري از اعضاي جبهه پايداري و نواصولگرايان و اصولگرايان ميانهرو را بر راس ساختارهاي مديريتي مينشاند، به همان نسبت طيفهاي راديكال و تندرو نيز براي دولت بيشتر چنگ و دندان نشان داده و تصميماتش را زير سوال ميبرند. هر بار هم بهانه تازهاي براي اين حاشيهسازيها رديف ميشود. بهانه ديروز جبهه پايداري براي زير سوال بردن نظام تصميمسازيهاي دولت، يك استعفاي ساده نماينده نقده بود كه با حكم رييسجمهور قرار است در شمايل معاون رييسجمهور در حوزه توسعه روستايي و مناطق محروم فعاليت كند.
نهايتا اما نمايندگان مجلس با راي منفي به تندروها با استعفاي عبدالكريم حسينزاده از نمايندگي موافقت كردند تا معاون رياستجمهوري در امور توسعه روستايي و مناطق محروم كشور شود. از آنجا كه استعفاي اين نماينده اهل تسنن يكبار مورد مخالفت مجلس قرار گرفته بود، نمايندگان نزديك به جبهه پايداري جلسه امروز را به محلي براي حمله به دولت تبديل كردند.
استعفاي حسينزاده براي اولينبار در جلسه علني ۲۵ شهريور اعلام وصول شد و در جلسه علني ۴ مهرماه مورد بررسي قرار گرفت كه نمايندگان با آن مخالفت كردند. مجددا حسينزاده نامه تقاضاي استعفاي خود را به مجلس تقديم كرد كه اين تقاضا در جلسه علني ۲۹ مهرماه اعلام وصول شد و امروز و بعد از صحبتهاي حسينزاده و مخالفان استعفا، در نهايت نمايندگان مجلس با ۱۵۳ راي موافق، ۶۹ راي مخالف و ۵ راي ممتنع از مجموع ۲۴۶ راي ماخوذه با تقاضاي استعفا موافقت كردند. در جريان اين جلسه، حميد رسايي از نمايندگان نزديك به جبهه پايداري در مخالفت با استعفاي عبدالكريم حسينزاده از نمايندگي مجلس شوراي اسلامي اظهار كرد: از آن راي قبلي كه ما داديم تا الان چه چيزي عوض شده است كه مجددا بايد تقاضاي استعفاي حسينزاده از نمايندگي مجلس را بررسي كنيم؟
وي تاكيد كرد: بنده با شخص حسينزاده مخالفتي ندارم، بلكه اين روال را غلط ميدانم و اين تضعيف مجلس است. رسايي خطاب به نمايندگان مجلس گفت: اگر ميخواهيد خودتان را تضعيف كنيد به اين استعفا و اين كار تن دهيد. وي متذكر شد: ما يك ماه پيش تقاضاي استعفاي حسينزاده را بررسي كرديم و الان همه چيز سر جاي خودش است و دليلي ندارد كه راي ما تغيير كند. رسايي همچنين جلسه امروز را فرصتي براي حمله به انتصاب ظريف در سمت معاونت راهبردي رييسجمهور هم ديد. او با حمله به پزشكيان و ظريف گفت: وزارت اطلاعات ميگويد فرزند ظريف تابعيت امريكا دارد ولي رييسجمهور اصرار دارد او معاون راهبردي بماند. او همچنين گفت كه تابعيت قهري مندرآوردي است.
اين اما همه ماجرا نبود، مهدي كوچكزاده ديگر نماينده نزديك به جبهه پايداري در جريان مخالفت با استعفاي عبدالكريم حسينزاده، نماينده نقده و اشنويه به منظور حضور در معاونت رياستجمهوري در امور توسعه روستايي و مناطق محروم كشور گفت: ميگويند اختلاف سر استعفاي حسينزاده، اختلاف شيعه و سني است؛ اينها اراجيف است. او گفت: دنيا ديد كه شيعه خاك كف پاي يحيي سنوارِ سنّي را طوطياي چشم ميكند.
نهايتا اميرحسين ثابتي ديگر نماينده نزديك به جبهه پايداري نيز در مجلس در مخالفت با استعفاي عبدالكريم حسينزاده، نماينده نقده و اشنويه به منظور حضور در معاونت رياستجمهوري در امور توسعه روستايي و مناطق محروم كشور گفت: درخواست دوباره دولت براي بررسي استعفاي حسينزاده لجبازي با مجلس است. او افزود: به مردم قول داديم ۴ سال در مجلس بمانيم، نبايد به خاطر يك پست آن را خالي كنيم. مثلث جبهه پايداري در مجلس با محوريت ثابتي، رسايي و كوچكزاده، تلاش كردند وزن خود را در مجلس افزايش داده و به گونهاي فضاسازي كنند كه اين پالس به افكار عمومي صادر شود كه آنها در مناسبات مجلس اثرگذارند، اما راي نهايي نشان داد كه پايداري جز اعضاي خود نتوانسته است توجه هيچ نمايندهاي را به خود جلب كند.