• 1405 جمعه 17 مهر
تبلیغات
بانک ملی بیمه ملت
بانک دی بر مدار سودآوری، انضباط مالی و تحقق استانداردهای جدید
کد خبر: 148 | تاریخ مخابره: 1405 جمعه 17 مهر - 16:11

در ارزیابی عملکرد شعب در تبریز مطرح شد؛

بانک دی بر مدار سودآوری، انضباط مالی و تحقق استانداردهای جدید

نشست ارزیابی عملکرد شش‌ماهه شعب منطقه شمال‌غرب بانک دی با حضور مدیرعامل و اکثریت اعضای هیأت‌مدیره در تبریز برگزار شد.

ارزیابی عملکرد شمال غرب بانک دی15
 
 

به گزارش روابط عمومی بانک دی، برات کریمی، مدیرعامل بانک دی، در این نشست با تبیین وضعیت فعلی بانک، عبور از بحران و ورود به فاز رشد پایدار را مرهون انضباط مالی و سلامت اعتباری دانست و اظهار داشت: امروز بانک دی به لطف تلاش مضاعف همکاران، به جایگاه واقعی خود بازگشته و اعتماد مشتریان بزرگ در صنایع استراتژیک مانند فولاد، مس و پتروشیمی، گواهی بر این مدعاست.

تغییر رویکرد مدیریتی: تفویض اختیار برای چابکی

مدیرعامل بانک دی با تأکید بر اینکه رئیس شعبه بازوی اصلی حرکت بانک است، نگاه سنتی به شعب را به چالش کشید و گفت: روسای شعب باید با خودباوری کامل بدانند که امروز رئیس یک شعبه در استان، به لحاظ اختیارات و قدرت تصمیم‌گیری، هم‌تراز با یک رئیس منطقه است. این تغییر رویکرد برای افزایش چابکی و پاسخگویی سریع به نیازهای مشتریان بزرگ صنعتی در منطقه شمال‌غرب ضروری است.

کریمی با اشاره به دستاوردهای اخیر، ثبت نسبت مطالبات غیرجاری (NPL) کمتر از نیم‌درصد را نشانه بهداشت اعتباری بانک دی دانست و افزود: تأییدیه بانک مرکزی برای تأسیس ۷ شعبه جدید در شرایطی که فضای انقباضی شدیدی در شبکه بانکی حاکم است، نشان‌دهنده ارزیابی مثبت نهادهای نظارتی بالادستی از عملکرد درخشان ماست؛ موفقیتی که حاصل ترکیب خدمت‌رسانی صادقانه به خانواده شهدا و ایثارگران با کارنامه درخشان مالی بانک است.

هیأت‌مدیره؛ تأکید بر بازاریابی فعال و ابزارهای نوین

در ادامه، محمدرضا ادبی، رئیس هیأت‌مدیره، با نقد رویکردهای غیرفعال در شعب، بر برنامه‌محوری تأکید کرد و لزوم ارتقای شأن باجه‌ها را به عنوان خط مقدم مواجهه با مشتریان خواستار شد.

همچنین امجد خضری، نایب‌رئیس هیأت‌مدیره، از «کارنامه عملکردی» به عنوان «قطب‌نمای شعب» یاد کرد و تصریح کرد: رئیس شعبه‌ای موفق است که درک استراتژیک از اعداد و ارقام داشته باشد و آن را به استراتژی بازاریابی تبدیل کند؛ از پوزهای فروشگاهی تا درآمدهای ارزی، همگی باید در این چرخه دیده شوند.

امجد خضری، تسلط رؤسا و کارکنان بر کارنامه عملکردی را چراغ راه حرکت شعب به سمت اهداف دانست و گفت: درک استراتژیک از کارنامه عملکردی، ویژگی رؤسای شعب موفق است.

وی همچنین بر بازدید مستمر سرپرستان مناطق از شعب و باجه‌ها و ترغیب همکاران به بازاریابی دستگاه‌های پوز، خدمات تعهدی، درآمدهای ارزی و وصول مطالبات تأکید کرد.

در ادامه علی اولیایی، عضو هیأت مدیره، با نگاهی به پتانسیل‌های تکنولوژیک، شعب را به عنوان واحدهای مستقل سودآور بازتعریف کرد و گفت: دیگر عصر بانکداری سنتی گذشته است. ابزارهایی مانند برات الکترونیک و ظرفیت‌های نامحدود تعهدی (مانند ضمانت‌نامه‌ها و اعتبارات اسنادی)، مزیت رقابتی ما در منطقه شمال‌غرب است. همکاران باید با شناسایی نقاط تمایز از رقبا، سهم بازار خود را از طریق این ابزارهای نوین تثبیت کنند.

عضو هیأت مدیره بانک دی، با اشاره به پتانسیل بالای منطقه شمال‌غرب اظهار داشت: نگاه حرفه‌ای بانکداری، شعبه را مانند یک واحد مستقل می‌بیند که برای سودآوری آن برنامه‌ریزی می‌کند؛ ضمن اینکه بررسی و تحلیل روزانه کارنامه عملکردی باید به فرهنگ کاری شعبه تبدیل شود.

وی افزود: ظرفیت‌ها و اختیارات اعتباری شعب طی یک سال و نیم گذشته چندین برابر شده و ابزارهای نوینی مانند برات الکترونیک و ظرفیت‌های نامحدود تعهدی (اعتبار اسنادی و ضمانت‌نامه)، از مزیت‌های رقابتی بانک دی است که شعب باید روی آن تمرکز کنند.

نقشه راه؛ عبور از تحلیل تا تسلط

در بخش دیگری از این نشست، جابر حسینی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار، تحلیل داده‌محور را رکن اصلی مدیریت دانست و از سرپرستان مناطق خواست «تسلط بر دستورالعمل‌ها» را فراتر از یک وظیفه اداری، به یک فرهنگ سازمانی در شعب تبدیل کنند.

این نشست با ارائه گزارش‌های تحلیلی توسط محمد شرفی، رئیس اداره شعب استانی و عادل غلامی، سرپرست منطقه شمال‌غرب کشور، در حالی به پایان رسید که چشم‌انداز بانک دی برای نیمه دوم سال، نه تنها حفظ تراز مثبت، بلکه پیشتازی در بازارهای هدف و تقویت بنیه سرمایه‌ای تعریف شد.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
آخرین خبرها
بانک دی بر مدار سودآوری، انضباط مالی و تحقق استانداردهای جدید کریمی: ابزارهای نوین تأمین مالی جایگزین نگاه تسهیلات‌محور شود بیست و چهارمین همایش بازرسان بانک ملی ایران برگزار شد / سیفی: اصلاح کسب‌وکار و تقویت نظارت، ضرورت عبور بانک ملی ایران از شرایط ویژه است خرید غیرحضوری ارز در «بله» ادامه دارد / دریافت دلار از شعب منتخب بانک ملی ایران انتشار آگهی مزایده فروش اموال مازاد بانک دی مشارکت بانک صادرات ایران در بازسازی زیرساخت‌های دانشگاه شهید بهشتی مشاركت بانك ملت در طرح ردا برای ارتقای سطح كیفی خدمات رفاهی دانشجویان مشارکت بانک ملت در بازسازی دانشگاه های آسیب دیده از جنگ باشگاه نخبگان همراه اول میزبان ستاره‌های علم و ورزش انتشار نسخه جدید «دی‌جت»؛ بهینه شده برای کاربران سیستم عامل iOS اعلام اسامی برندگان نخستین هفته قرعه كشی موتورسیكلت های جشنواره دیما بیمه ملت در شهریورماه ۳.۳ همت بیمه‌نامه فروخت خرید آسان و سریع ۱۰ هزار دلار ارز از «بله» بانک ملی ایران +لیست شعب منتخب آغاز فروش ارز تا سقف ۱۰۰۰۰ دلار در شعب منتخب بانك ملت در سراسر كشور ۴.۵ همت وام فرزندآوری بانک ملی ایران؛ پرداخت تسهیلات به بیش از ۴۷ هزار متقاضی در ۶ ماه گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود فروش 10 هزار دلار ارز در بانک ملی ایران از 11 مهرماه + شرایط دریافت در جریان سفر رییس کل بانک مرکزی تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید؛ بانک ملی ایران تا سقف ۳ همت واحدهای تولیدی اردبیل را تأمین مالی می‌کند تکو، برای گره گشایی از مطالبات داروخانه عملیاتی شود+مدل عملکرد تکو تیران سفر به آذربایجان، هند یا روسیه؛ پیش از خرید بلیت چه باید دانست؟