بهبود تولید لوازم خانگی
خبرهای بهبود وضعیت تولید لوازم خانگی در حالی منتشر میشود که پیش از این محمد طحانپور، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از تأثیر کمبود عرضه لوازم خارجی و سودجویی برخی شرکتهای توزیعکننده این محصولات بر رشد 200درصدی لوازم خانگی خارجی و گرانی حدود 300درصدی لوازم خانگی تولید داخل تأکید کرده بود. از سوی دیگر آمار چندی پیش وزارت صنعت، معدن و تجارت از وضعیت تولید 27کالای منتخب صنعتی در 7ماهه امسال نسبت بهمدت مشابه سال گذشته از سیر نزولی تولید 17گروه کالایی ازجمله انواع محصولات لوازم خانگی حکایت داشت اما آمار ارائه شده این وزارتخانه از مقایسه تولید انواع لوازم خانگی طی مهر در مقایسه با شهریورماه امسال حاکی از رشد تولید این محصولات است. براساس آمار 7ماه منتهی به مهرماه امسال نسبت بهمدت مشابه سال گذشته در بین 27کالای منتخب صنعتی، تولید ماشین لباسشویی با افت 38.2درصدی بیشترین کاهش را در بین محصولات منتخب صنعتی داشت و میزان تولید آن از ۴۷۹.۸هزار دستگاه طی هفت ماهه سال گذشته به ۲۹۶.۵هزار دستگاه در 7ماه امسال رسیده است. همچنین تولید تلویزیون با کاهش 32.5درصدی، یخچال و فریزر با کاهش 13.8درصدی و کولر آبی با کاهش 5.9درصدی مواجه شده است.
قدم های بزرگی که در صنعت لوازم خانگی برداشته شد
مدیر یکی از کارخانه های لوازم خانگی گفت: صنعت لوازم خانگی بعد از انقلاب با پیشرفت تکنولوژی توانست مسیر خود را از واردات به سمت تولید تغییردهد. چندین نسل است که لوازم خانگی زندگی روزمره بشر را آسان تر کرده و به انجام کارها سرعت بخشیده است. صنعت لوازم خانگی یکی از رشتههای شتاب دهنده توسعه صنعت است. صنعتی متنوع با کاربردهای گوناگون که به صورت گسترده علاوه بر استفاده وسیع خانگی و تأمینکننده نیاز ضروری و غیر قابل اجتناب خانوادهها، در بخشهای اداری و تجاری کاربرد دارد و سهم بسیار وسیعی از بازار را به خود اختصاص داده است. صنعتی که برای صنایع فولاد، پتروشیمی، مس و... ارزش افزوده ایجاد میکند و با توجه به این ویژگیها، ایجاد فضای کسب و کار مطلوب برای تعالی و تکامل این صنعت، به وجود آوردن شرایط مناسب برای سرمایهگذاری و توسعه واحدهای صنعتی را به دنبال دارد.
صنعت لوازم خانگی بعد از انقلاب اسلامی مسیر خود را از واردات به سمت تولید تغییر داد
نورایی مدیر یکی از کارخانه های لوازم خانگی گفت : ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و وظیفه تولیدکنندگان ،حمایت از دولت و مردم کشور است تا به واسطه تولیدات مناسب نگذاریم چرخه اقتصادی کشور فلج شود. وی گفت: صنعت لوازم خانگی بعد از انقلاب با پیشرفت تکنولوژی توانست مسیر خود را از واردات به سمت تولید تغییردهد و در مسیر خودکفایی و تولید قدم بر دارد.
با حضور اكثريت سهامداران
برگزار ي مجمع سالانه شركت سرمايهگذاري پارسآريان
مجمع عمومي عادي سالانه شركت سرمايهگذاري پارسآريان (سهاميعام) مربوط به عملكرد سالهاي 1395 و 1396 و همچنين مجمع عمومي فوقالعاده جهت تصويب اساسنامه جديد شركت در انطباق با ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار در تاريخ 12 ديماه سالهاي 1397 در محل دانشگاه خاتم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي پارسآريان، در اين مجمع كه با حضور بيش از 95درصد از دارندگان سهام برگزار شد، ضمن استماع گزارش هياتمديره و بازرس قانوني در خصوص عملكرد سالهاي مالي منتهي به 30 اسفند سال 1395 و 29 اسفند سال 1396، صورتهاي مالي مربوط به عملكرد سالهاي مزبور بررسي و با اكثريت قاطع آراي حاضرين به تصويب سهامداران رسيد.
براساس اين خبر، موسسه حسابرسي آزمون پرداز ايران مشهود و موسسه حسابرسي آزموده كاران با كسب اكثريت آرا به ترتيب به عنوان بازرس اصلي و بازرس عليالبدل انتخاب شدند. روزنامه اطلاعات نيز با رأي سهامداران به عنوان روزنامه رسمي شركت معرفي شد.
گفتني است كه شركت سرمايهگذاري پارسآريان (سهاميعام) كه شركت مادر گروه مالي پاسارگاد است، در حال حاضر به عنوان بزرگترين شركت سرمايهگذاري كشور در حوزه مالي، از جايگاه ويژهاي در بازار سرمايه كشور برخوردار است.
تجليل از پيشكسوتان بيمه البرز
در شصتمين سال تاسيس
در شصتمين سال تاسيس شركت بيمه البرز، شانزدهمين آيين معرفي نمايندگان و كارگزاران همكار برتر شركت بيمه البرز با حضور مديران عامل سابق و پيشكسوتان اين شركت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي بيمه البرز، در اين آيين كه محمدجواد آقاجري، مديركل نظارت بر شركتهاي بيمه و هماهنگي امور استانهاي بيمه مركزي و رييس و اعضاي هياتمديره بيمه البرز نيز حضور داشتند، مديرعامل بيمه البرز اظهار داشت: شانزدهمين آيين معرفي نمايندگان و كارگزاران همكار بيمه البرز متمايز از آيينهاي برگزار شده گذشته است. چون پذيراي مهمانان گرانقدري همچون مديران عامل سابق و نمايندگان پيشكسوت بيمه البرز هستيم و هر موفقيتي كه تاكنون بيمه البرز كسب كرده است مرهون تلاش اين عزيزان در سالهاي گذشته است.
سيد رسول تاجدار درباره شرايط كنوني اقتصادي حاكم بر كشور، توضيح داد: خروج امريكا از برجام وظيفه فعالان اقتصادي و سياستمداران را در قبال كشور دو چندان كرد به ويژه در صنعت بيمه كه شرايط خاصي بر آن حاكم است.