• ۱۴۰۳ جمعه ۲۱ دي
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 4606 -
  • ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۱ اسفند

ثبت آمارهاي ابتلا به كرونا 21 روزه شد

رقابت الكل و كرونا

گروه اجتماعي | بيست و يكمين روز ثبت ابتلا به ويروس كرونا و آثار و تبعات آن در حالي پشت سر گذاشته شد كه تعداد قربانيان ناشي از مسموميت الكل در خوزستان از قربانيان ابتلا به ويروس كرونا پيشي گرفته است. خوزستان كه در مجموع از ابتداي شيوع ويروس كرونا تا بيستم اسفند فقط 25 نفر فوت را متحمل شده است در پي مسموميت ناشي از مصرف الكل تا ديروز 36 مرگ را تجربه كرده است.

سخنگوي دانشگاه علوم پزشكي اهواز ضمن تاييد مرگ 36 نفر براثر مصرف الكل مسموم توضيح داد: باوجود اطلاع‌رساني‌هاي گسترده در چند روز اخير، متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۰ مورد مسموم شده جديد با مشروبات الكلي تقلبي به مراكز درماني استان خوزستان مراجعه كرده كه ۹۵ درصد اين موارد در اهواز بوده است.

براساس گزارش ايسنا احسان‌پور در اين باره افزود: به صورت موردي، ساير مراجعات در شهرستان‌هاي ماهشهر، رامهرمز، ايذه، مسجدسليمان و كارون پذيرش شده‌اند.

در همين حال تا ساعت 14بيستم اسفند 881 مورد جديد ابتلا به كرونا در كشور ثبت و گزارش شد. به گزارش ايسنا، دكتر كيانوش جهانپور در توضيح آخرين موارد بروز و فوتي ناشي از كروناويروس جديد در كشور گفت: بر اساس يافته‌هاي آزمايشگاهي ۵۴ تن نيز به دليل اين بيماري جان باختند.

او در توضيح اين وضعيت گفت: به اين ترتيب كل مبتلايان به اين بيماري در كل كشور به 8هزار و 42 نفر رسيد و متاسفانه مجموع جان باختگان اين بيماري در كشور به ۲۹۱ مورد رسيد.

وي همچنين گفت: خوشبختانه تا‌كنون 2هزار و 731 نفر از بيماران بهبود يافته و ترخيص شده‌اند و روند بهبودي و ترخيص اين بيماران افزايش قابل ملاحظه‌اي داشته است.

در همين حال رييس بخش مسمومين بيمارستان لقمان تهران هشدار داد كه افزايش مسموميت‌هاي ناشي از مصرف ضدعفوني‌كننده‌هاي الكلي را بايد جدي گرفت. البته اين هشدار با آنچه در خوزستان رخ داده كمي متفاوت است. رييس بخش مسمومين بيمارستان لقمان و عضو هيات‌علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي از مسموميت برخي افراد به دليل مصرف محلول‌هاي ضدعفوني‌كننده الكلي خبر داد و گفت: مردم بايد توجه كنند اين ذهنيت كه شُرب الكل مي‌تواند از ابتلا به بيماري كوويد-۱۹ پيشگيري كند، كاملا غلط است و هيچ پايه و اساس علمي ندارد. دكتر شادنيا در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به مصرف ژل ضدعفوني‌كننده و در مواردي محلول‌هاي الكلي از سوي برخي افراد با اين توجيه كه اين اقدام از ابتلاي آنها به بيماري كوويد-۱۹ جلوگيري مي‌كند، گفت: متاسفانه از شهرهاي مختلفي چون اهواز، البرز، تهران و ... مواردي از اين اقدام گزارش شده است. مشخص آن است كه در چند روز گذشته شاهد افزايش موارد مسموميت با الكل سمي متانول بوديم كه دلايل مختلفي داشته است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون