• 1405 جمعه 1 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5850 -
  • 1403 شنبه 17 شهريور

ملاقات كاري مديران شركت گاز استان البرز و چهارمحال و بختياري

با توجه به اهميت گاز به عنوان يكي از منابع انرژي حياتي در كشور، تشكيل، ملاقات‌هاي كاري ميان مديران ارشد شركت‌هاي گاز استان‌ها امري ضروري و مهم تلقي مي‌شود. 
در اين راستا، ملاقات مديرعامل شركت گاز استان البرز با مديرعامل شركت گاز استان چهارمحال و بختياري امروز در شهركرد، فرصتي مغتنم براي تبادل نظر، بررسي چالش‌ها و پيشبرد اهداف مشترك فراهم آورد. 
در اين نشست موضوعاتي از قبيل بهبود كيفيت خدمات، ارتقای زيرساخت‌ها و توسعه پروژه‌هاي مشترك به بحث گذاشته شد. از ديگر محورهاي مهم اين گفت‌وگو، تبادل تجربيات در زمينه بهينه‌سازي مصرف گاز و استفاده از فناوري‌هاي نوين به منظور كاهش هزينه‌ها و افزايش بهره‌وري بود. 
مديران ارشد دو استان به بيان تجربيات و دستاوردهاي خود در زمينه‌هاي مختلف پرداختند و در اين زمينه راهكارهايي براي همكاري‌هاي متقابل ارائه كردند. 
علاوه بر مباحث فني و اجرايي، به اهميت توسعه پايدار و نقش شركت‌هاي گاز در حمايت از محيط زيست نيز اشاره شد. در اين راستا، مديران بر لزوم رعايت استانداردهاي زيست‌محيطي و اجراي برنامه‌هاي آموزشي براي كاربران تاكيد كردند.
 همچنين به اشتراك‌گذاري اطلاعات در زمينه تامين گاز و مديريت بحران‌ها، به ويژه در فصول سرد سال، به عنوان يك نياز ضروري مطرح شد. اين همكاري‌ها مي‌تواند به افزايش ايمني و بهبود خدمات‌رساني به مشتركان دو استان منجر شود. 
در پايان اين جلسه، مديران بر لزوم استمرار اين گونه ملاقات‌ها و ايجاد يك شبكه ارتباطي قوي ميان شركت‌هاي گاز مختلف تاكيد كردند تا با بهره‌گيري از توانمندي‌هاي يكديگر، خدمات بهتري به شهروندان ارائه بدهند و در راستاي اهداف كلان كشور گام بردارند.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران