• 1405 دوشنبه 11 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 3387 -
  • 1394 يکشنبه 17 آبان

مرور/ ال‌نينو به ايران نمي‌رسد

28 مهر: وزارت نيرو به دستگاه‌هاي ذي‌ربط خود نامه آماده‌باش داد و مديرعامل شركت ملي گاز ايران در گفت‌وگويي خبرداد: «بر اساس پيش‌بيني‌ها، پديده آب و هوايي ال‌نينو در راه است كه گويا سرماي بسياري را به همراه دارد. اما همه تمهيدات لازم را براي گازرساني مطلوب در زمستان امسال انديشيده‌ايم.»

29: مديركل پيش‌بيني و هشدارسريع سازمان هواشناسي كشورگفت: «فصل پاييز و ماه‌هاي ابتدايي زمستان نه تنها سردتر نخواهد بود، بلكه دماي هوا، گرم‌تر از حد نرمال پيش‌بيني شده است.»

30 مهر: مديران هواشناسي، مديريت بحران استان البرز و مشاور سازمان امداد و نجات كشور براي مقابله با پديده ال‌نينو و راهكارهاي مديريتي آن، جلسه‌اي را برگزار كردند.

و امروز

رييس سازمان هواشناسي اعلام كرد: «آمدن انسو يا ال‌نينو به ايران يك حرف غيرعلمي بوده و امكان‌پذير نيست.»

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون