شعر استعفا زير عَلَم مخالفت
بهروز بهزادی
برخي از شعراي بزرگ ايران كه خواستهاند بر نظري يا حرفي و يا حتي قافيهاي تاكيد كنند شعر مخمس يا مسمط گفتهاند. در اين شعر بيت پنجم يا ششم معمولا قافيه ديگري دارد و شاعر ميتواند حرف اصلي خود را در آن بيت بگويد.
ظاهرا رقيبان آقاي پزشكيان كه در انتخابات شكست خوردهاند يا كساني كه دل پري از تصميمات بزرگ رييسجمهور در جهت تقويت همبستگي ملت دارند هر چند وقت يك بار سعي ميكنند، حادثهاي يا شايعهاي علم كنند و مثل همان اشعار كه اشاره كرم با گفتن يا خواندن آن زير علم مخالفت سينه بزنند. تازهترين كاري كه در اين زمينه شده است، شايعهاي است كه با تيتر تصميم رييسجمهور به استعفا ناگهان وارد بازار مكاره گروهها شد و جماعتي كوشیدند آن را بزرگ كنند و براي اين كار نياز بود که در شكل و محتوا اين شايعه در مطبوعات، رسانههاي اينترنتي و سايتها و اپها به وفور بچرخد.
در روزهاي نخست انتشار اين شايعه شوراي اطلاعرساني دولت با قاطعيت تمام اين شايعه را تكذيب كرد، چرا كه چنين مسالهاي با قصهها و داستانهايي كه برايش ساخته بودند و ميرفت تا هر كدام از مخالفان جملاتي بر آن بيفزايند از بيخ و بن غلط بود و خود انتشاردهندگان هم ميدانستند در واقع مشق آرزوهاي خود ميكنند و ميل داشتند با چنين خبري كام خود را شيرين كنند، وگرنه خود آنان ميدانستند..
رييسجمهوري كه با عزمي راسخ به ميدان آمده، حرفهاي خود را ميزند و سوداي خدمت به مردم و كشور دارد و به تنها چيزي كه نميتواند فكر كند استعفا است.
نگارنده اميدوار است در جامعهاي كه پزشكيان پرچم وفاق را برداشته و به پيش ميرود، كساني كه چشم ديدن موفقيتها را ندارند از عناد خود دست بردارند و حداقل سكوت اختيار كنند، نه اينكه با شايعهسازي به مقابله برخيزند.