• 1404 سه‌شنبه 26 فروردين
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5253 -
  • 1401 سه‌شنبه 21 تير

ويكنت دونيم‌شده

«ويكنت دونيم‌‌شده» نوشته ايتالو كالوينو با ترجمه غلامرضا امامي منتشر شد.
اين كتاب با تصويرگري امانوئل لوتزاتي در ۱۳۶ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و قيمت ۸۶ هزارتومان در نشر «هوپا» در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
 در نوشته پشت جلد كتاب مي‌خوانيم: «ويكنت راهي ميدان نبرد مي‌شود و با شليك يك توپ دو نيم مي‌شود، البته زنده مي‌ماند! حالا دو ويكنت از ميدان جنگ به خانه برگشته‌اند؛ نيمه چپ سراسر شر و پليدي و نيمه راست همه نيكي و خيرخواهي است. نيمه شر در قصر ساكن است و نيمه خير در مزرعه شب و روز كار مي‌كند، اما ماجرا به همين‌جا ختم نمي‌شود. اين دو نيمه همشهري‌ها را هم به دردسر انداخته‌اند و مردم نمي‌دانند با اين دو شقه چه كنند. درست وقتي كه پاي عشق به ميان مي‌آيد اين دو نيمه رودرروي هم قرار مي‌گيرند و رقابتي سخت درمي‌گيرد. رويارويي خير و شر با چاشني طنز در اين داستان شاهكار ايتالو كالوينو نويسنده بزرگ ايتاليايي است».
در معرفي نويسنده كتاب مي‌خوانيم: «ايتالو كالوينو (۱۹85-۱۹23) يكي از مشهورترين نويسندگان ايتاليايي قرن بيستم است. او در كوبا متولد شد اما از پنج‌سالگي به ايتاليا رفت و بيشتر عمرش را در آنجا به سر برد. از او نوشته‌هاي بسياري در زمينه ادبيات داستاني و غيرداستاني منتشر شده است. كالوينو فارغ‌التحصيل ادبيات از دانشگاه تورين است و سبك نويسندگي‌اش بيشتر حال و هواي پست‌مدرن دارد».

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون