• 1405 شنبه 2 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 5253 -
  • 1401 سه‌شنبه 21 تير

ويكنت دونيم‌شده

«ويكنت دونيم‌‌شده» نوشته ايتالو كالوينو با ترجمه غلامرضا امامي منتشر شد.
اين كتاب با تصويرگري امانوئل لوتزاتي در ۱۳۶ صفحه با شمارگان ۲۰۰۰ نسخه و قيمت ۸۶ هزارتومان در نشر «هوپا» در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
 در نوشته پشت جلد كتاب مي‌خوانيم: «ويكنت راهي ميدان نبرد مي‌شود و با شليك يك توپ دو نيم مي‌شود، البته زنده مي‌ماند! حالا دو ويكنت از ميدان جنگ به خانه برگشته‌اند؛ نيمه چپ سراسر شر و پليدي و نيمه راست همه نيكي و خيرخواهي است. نيمه شر در قصر ساكن است و نيمه خير در مزرعه شب و روز كار مي‌كند، اما ماجرا به همين‌جا ختم نمي‌شود. اين دو نيمه همشهري‌ها را هم به دردسر انداخته‌اند و مردم نمي‌دانند با اين دو شقه چه كنند. درست وقتي كه پاي عشق به ميان مي‌آيد اين دو نيمه رودرروي هم قرار مي‌گيرند و رقابتي سخت درمي‌گيرد. رويارويي خير و شر با چاشني طنز در اين داستان شاهكار ايتالو كالوينو نويسنده بزرگ ايتاليايي است».
در معرفي نويسنده كتاب مي‌خوانيم: «ايتالو كالوينو (۱۹85-۱۹23) يكي از مشهورترين نويسندگان ايتاليايي قرن بيستم است. او در كوبا متولد شد اما از پنج‌سالگي به ايتاليا رفت و بيشتر عمرش را در آنجا به سر برد. از او نوشته‌هاي بسياري در زمينه ادبيات داستاني و غيرداستاني منتشر شده است. كالوينو فارغ‌التحصيل ادبيات از دانشگاه تورين است و سبك نويسندگي‌اش بيشتر حال و هواي پست‌مدرن دارد».

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران