• 1405 شنبه 2 آبان
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6422 -
  • 1405 يکشنبه 29 شهريور

گزارشي از تشكيل سه پرونده مرگ مشكوك

مرگ‌هاي رازآلود

گروه حوادث

مرگ مشكوك به مرگي گفته مي‌شود كه علت يا نحوه وقوع آن روشن نيست يا شواهدي وجود دارد كه نياز به بررسي بيشتر دارد. به ‌طور مثال مرگ ناگهاني بدون سابقه يا علت مشخص، وجود آثار جراحت يا مسموميت، تناقض بين صحنه مرگ و اظهارات افراد، احتمال خودكشي، قتل يا حادثه و مرگي كه پزشك يا مقام قضايي علت طبيعي براي آن پيدا نمي‌كند. در چنين مواردي پزشكي قانوني با بررسي صحنه، سوابق پزشكي، آزمايش‌هاي سم‌شناسي و كالبدگشايي پرده از مرگ‌هاي مشكوك برمي‌دارد. «اعتماد» در اين گزارش به سه پرونده پليسي كه ابتدا تحت عنوان مرگ مشكوك بوده، پرداخته است.

 

صحنه‌سازي براي خودكشي پس از قتل همسر

زن جواني كه پس از قتل همسرش در محدوده تهرانپارس تلاش كرده بود مرگ او را خودكشي جلوه دهد، با هوشياري كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ به دام افتاد و به ارتكاب قتل اعتراف كرد.

مرتضي نثاري، معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ در تشريح اين پرونده گفت: «ساعت 12 و 30 دقيقه روز بيستم شهريور ماه جاري، در پي اعلام بازپرس ويژه قتل دادسراي امور جنايي تهران مبني بر وقوع يك فقره قتل در محدوده قنات كوثر و تهرانپارس، تيم بررسي صحنه جرم اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ به همراه عوامل تشخيص هويت، بازپرس ويژه قتل و پزشكي قانوني در محل حاضر شدند. كارآگاهان در بررسي‌هاي اوليه با جسد مردي ميانسال در داخل خانه مواجه شدند كه آثار جراحت و ضرب‌وجرح روي سر و صورت او مشاهده مي‌شد و همچنين نشانه‌هايي از وقوع درگيري در محل وجود داشت. همسر مقتول در تحقيقات اوليه مدعي شد همسرش به دليل مشكلات روحي و رواني اقدام به خودزني كرده و بر اثر همين اقدامات جان خود را از دست داده است. با اين حال، بررسي دقيق صحنه جرم، وجود آثار درگيري و همچنين تناقض در اظهارات همسر مقتول، ظن كارآگاهان را نسبت به صحت روايت مطرح ‌شده افزايش داد و تحقيقات فني از اين زن در دستور كار قرار گرفت.»

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ همچنين گفت: «كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي با انجام بازجويي‌هاي تخصصي و بررسي شواهد و مستندات موجود، متهم را در برابر مدارك به دست ‌آمده قرار دادند و درنهايت او به قتل همسرش اعتراف كرد. متهم در اعترافات خود مدعي شد به دليل اختلافات خانوادگي و سوءظن نسبت به ارتباط همسرش با فردي ديگر، از مدتي قبل با همسر خود دچار اختلاف بوده و شب حادثه تصميم به قتل او گرفته است. متهم پس از ارتكاب جنايت تلاش كرده بود با ايجاد صحنه‌اي ساختگي، مرگ همسرش را خودكشي جلوه دهد، اما بررسي‌هاي تخصصي كارآگاهان و كارشناسان صحنه جرم، تناقض‌هاي موجود در اظهارات او و شواهد به دست‌آمده، اين سناريو را برملا كرد. دقت در بررسي صحنه جرم و تطبيق اظهارات متهم با شواهد موجود، موجب شد فرضيه اوليه درباره خودكشي مورد ترديد قرار گرفته و تحقيقات در مسير كشف حقيقت ادامه پيدا كند. با دستور مقام قضايي، جسد مقتول براي تعيين علت دقيق فوت و انجام بررسي‌هاي تخصصي به پزشكي قانوني منتقل شد. همسر مقتول نيز با قرار بازداشت موقت به اتهام قتل عمدي، براي ادامه تحقيقات دراختيار كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت. تحقيقات تكميلي براي روشن شدن تمامي ابعاد پرونده و انگيزه وقوع اين جنايت تحت نظر مقام قضايي ادامه دارد.»

 

راز مرگ مشكوك مرد ۴۲ ساله در شهرك سجاديه

تحقيقات جنايي درباره مرگ مشكوك مردي ۴۲ ساله در شهرك سجاديه با شناسايي دو متهم و اعتراف آنان به همدستي در قتل پايان يافت؛ متهم اصلي در تحقيقات به شليك يك گلوله به سر مقتول درحالي كه او در خواب بوده، اعتراف كرد و همسر مقتول نيز به اتهام همدستي در قتل بازداشت شد.

ساعت 14 و 20 دقيقه روز دوازدهم مرداد ماه سال جاري، از طريق بازپرس ويژه قتل، وقوع يك فقره قتل در شهرك سجاديه و در حوزه كلانتري ۱۵۹ بي‌سيم به كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي اعلام شد.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي در تشريح اين حادثه گفت: «كارآگاهان اداره دهم بلافاصله به همراه تيم بررسي صحنه جرم مركز تشخيص هويت، بازپرس ويژه قتل و عوامل پزشكي قانوني در محل حاضر شدند. در بررسي صحنه جسد مردي ۴۲ ساله، متأهل و شاغل در حوزه تاسيسات، داخل پذيرايي خانه مشاهده شد. بررسي‌هاي اوليه نشان داد مقتول از ناحيه شقيقه راست مورد اصابت گلوله قرار گرفته و گلوله در بدن او باقي مانده است. در بررسي‌هاي انجام ‌شده، آثار به‌هم‌ريختگي يا ورود اجباري به خانه مشاهده نشد و پوكه يا آثار مرتبط با شليك نيز در محل كشف نشد. در تحقيقات اوليه، همسر ۳۶ ساله مقتول اظهار داشت صبح روز حادثه حدود ساعت ۷، سه فرزند خود را كه مدرسه‌شان داخل شهرك بوده به مدرسه رسانده و پيش از خروج با همسرش صحبت كرده است. او عنوان كرد پس از حدود ۲۰ دقيقه همراه فرزند خردسال خود به خانه بازگشته، اما چون كليد همراهش نبوده، پس از دق‌الباب و تماس‌هاي مكرر، با كمك يكي از بستگان و استفاده از كليدساز وارد خانه شده و با جسد همسرش مواجه شده است. پس از بررسي صحنه و انجام اقدامات تخصصي، جسد با دستور قضايي براي تعيين علت فوت به پزشكي قانوني منتقل شد. باتوجه به وجود تناقض در اظهارات همسر مقتول، او در صحنه بازداشت و براي انجام تحقيقات تكميلي به اداره دهم پليس آگاهي منتقل شد. در ادامه تحقيقات و با بهره‌گيري از اقدامات ويژه پليسي و كارآگاهي، مشخص شد همسر مقتول با يك جوان ۱۸ ساله  ارتباط داشته است.»

نثاري همچنين گفت: «با انجام اقدامات اطلاعاتي و شناسايي متهم، كارآگاهان موفق شدند او را در محدوده اتوبان آيت‌الله سعيدي شناسايي و طي عملياتي دستگير كنند. متهم جوان در تحقيقات اوليه به ارتباط با همسر مقتول اعتراف كرد، اما هرگونه اطلاع از قتل را منكر شد. با استمرار بازجويي‌هاي تخصصي، بررسي ادله و انجام مواجهه حضوري ميان متهمان در چند مرحله، سرانجام متهم جوان در تاريخ هفدهم مرداد ماه به ارتكاب قتل اعتراف كرد. متهم در اعترافات خود عنوان كرد با همدستي همسر مقتول و پس از آنكه او يك قبضه سلاح كمري دراختيارش قرار داده و درِ واحد را باز گذاشته بود، وارد خانه شده و مقتول را درحالي كه خواب بوده مشاهده كرده است. متهم اقرار كرد با استفاده از سلاح كمري يك گلوله به سر مقتول شليك كرده و بلافاصله از محل متواري شده است. در ادامه تحقيقات، متهم با راهنمايي كارآگاهان، محل نگهداري سلاح را اعلام كرد كه ماموران در خانه خواهر او موفق به كشف و ضبط يك قبضه سلاح كمري غيرمجاز، سه فشنگ و يك تيغه خشاب شدند. با توجه به اعتراف صريح متهمان به ارتكاب جرم و بنا بر دستور بازپرس شعبه اول دادسراي امور جنايي تهران، هر دو متهم با قرار بازداشت موقت  به اتهام  قتل عمد براي انجام تحقيقات تكميلي دراختيار پليس آگاهي  قرار  دارند.»

پشت پرده  مرگ  مشكوك مرد ۶۰ ساله

پرونده مرگ مشكوك مردي ۶۰ ساله در جنوب تهران پس از تحقيقات تخصصي كارآگاهان پليس آگاهي به يك جنايت خانوادگي منجر شد؛ دو فرزند مقتول كه با طرح قبلي و استفاده از مواد سمي موجب مرگ پدر خود شده بودند، شناسايي و دستگير شدند. اوايل خرداد ماه سال جاري، خبر فوت مشكوك مردي ۶۰ ساله در يكي از محله‌هاي جنوب تهران به مركز فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ اعلام شد. با حضور ماموران كلانتري در محل، بررسي‌هاي اوليه هيچ نشانه‌اي از ضرب‌وجرح يا شكستگي را روي جسد نشان نداد، به همين دليل جسد براي مشخص شدن علت دقيق فوت به پزشكي قانوني منتقل شد. پس از ارجاع پرونده به اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ، كارآگاهان تحقيقات تخصصي خود را براي كشف ابعاد پنهان اين مرگ آغاز كردند. بررسي‌هاي ميداني و تحقيقات انجام‌ شده نشان داد متوفي در مدت اخير قصد ازدواج مجدد داشته و همين موضوع موجب شكل‌گيري اختلافات شديد ميان او و فرزندانش شده بود. كارآگاهان با تمركز بر اعضاي خانواده و انجام تحقيقات فني و تخصصي به تناقض‌هايي در اظهارات فرزندان مقتول برخوردند. با ادامه تحقيقات و ارائه مستندات پليسي، سرانجام پرده از واقعيت برداشته شد و يكي از فرزندان به نقش خود و برادرش در مرگ پدر اعتراف كرد. براساس اعترافات متهم، اختلافات خانوادگي، مخالفت با ازدواج مجدد پدر و نگراني درباره انتقال اموال و دارايي‌ها، از انگيزه‌هاي اصلي اين جنايت بوده است. اين متهم اقرار كرد كه به همراه برادرش و با طرح قبلي، با استفاده از مواد سمي موجب مسموميت و مرگ پدر خود شده‌اند. با اعتراف صريح متهمان به ارتكاب جرم، پرونده براي طي مراحل قانوني و صدور حكم به مراجع قضايي ارجاع شد.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ با اشاره به روند كشف اين پرونده گفت: «پليس با اشراف اطلاعاتي و بهره‌گيري از روش‌هاي علمي و تخصصي حتي در پرونده‌هايي كه در ابتدا مرگ طبيعي به نظر مي‌رسند، موضوع را با دقت بررسي كرده و تا كشف حقيقت و اجراي عدالت به تحقيقات ادامه خواهد داد.»

 

راز مرگ مرد ۷۲ ساله در تهرانپارس فاش شد مادر و پسر در پرونده قتل خانوادگي بازداشت شدند

تحقيقات كارآگاهان پليس آگاهي پرده از يك جنايت خانوادگي برداشت. همسر مقتول به اتهام قتل عمد و پسر نوجوان وي به اتهام معاونت در قتل دستگير شدند.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ از كشف راز مرگ مشكوك مرد ۷۲ ساله‌اي در محدوده تهرانپارس خبر داد و گفت: تحقيقات تخصصي كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي، ابعاد پنهان يك پرونده قتل خانوادگي را آشكار كرد و دو عضو خانواده مقتول در اين پرونده دستگير شدند.

سرهنگ كارآگاه مرتضي نثاري در تشريح جزييات اين پرونده اظهار كرد: ساعت ۳۰: 00 روز ۹ مرداد ماه ۱۴۰۵، وقوع يك فقره فوت  مشكوك در محدوده تهرانپارس، حوزه استحفاظي كلانتري ۱۲۶، ازسوي بازپرس ويژه قتل به تيم بررسي صحنه قتل  اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ  اعلام  شد.

وي افزود: بلافاصله كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي به همراه تيم بررسي صحنه جرم مركز تشخيص هويت، بازپرس ويژه قتل و عوامل پزشكي قانوني در محل حاضر شدند. در بررسي‌هاي اوليه، جسد مردي ۷۲ ساله، متأهل و داراي شغل آزاد  داخل اتاق خواب مشاهده شد.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ ادامه داد: در معاينه اوليه جسد، آثار كبودي و ضرب و جرح در نقاط مختلف بدن مشاهده شد كه با توجه به شرايط موجود، موضوع به عنوان فوت مشكوك در دستور كار ويژه كارآگاهان اداره دهم  قرار گرفت.

سرهنگ نثاري تصريح كرد: در تحقيقات ابتدايي، يكي از فرزندان مقتول كه از فرديس كرج براي سركشي به پدرش به تهران آمده بود، اظهار داشت همسر سوم مقتول اعلام كرده كه وي در خواب است.

وي افزود: اين فرد عنوان كرد پس از خروج از منزل به همراه برادر ناتني خود و بازگشت دوباره، با اظهارات همسر پدرش درباره خواب بودن مقتول مواجه شده، اما پس از ورود به اتاق، متوجه سردي و كبودي بدن پدرش شده و بلافاصله موضوع را به پليس اطلاع داده است.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: باتوجه به تناقض‌گويي‌هاي همسر مقتول و فرزند ۱۴ ساله وي، كارآگاهان اداره دهم تحقيقات تخصصي و بازجويي‌هاي جداگانه را آغاز كردند و درنهايت، فرزند مقتول در برابر شواهد موجود لب به اعتراف گشود.

وي ادامه داد: اين نوجوان در اظهارات خود مدعي شد به دليل بيماري پدرش و اختلافات خانوادگي، در شب حادثه پس از شدت گرفتن مشاجرات، با پيشنهاد مادرش اقدام به بستن دست و پاي مقتول كرده‌اند.

سرهنگ نثاري افزود: متهم نوجوان در ادامه اعترافات خود اظهار كرده است كه پس از خوراندن قرص خواب به مقتول، مادرش دهان وي را با شال بسته و او نيز دست و پاهاي پدرش را با شال‌هاي ديگر بسته است. پس از مدتي و قطع شدن صداي مقتول، زماني كه متوجه بي‌حركتي وي شده، موضوع را با مادرش در ميان گذاشته و ازسوي وي راهنمايي شده كه در صورت پرسش پليس،  عنوان كند پدرش خواب بوده  و ديگر بيدار نشده  است.

معاون مبارزه با جرايم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ خاطرنشان كرد: در ادامه تحقيقات، همسر مقتول نيز ضمن تاييد اظهارات فرزندش، به بستن دست و پاي همسر خود با انگيزه اختلافات خانوادگي و ادعاي آزار و اذيت  ازسوي  وي  اعتراف كرد.

سرهنگ نثاري در پايان گفت: باتوجه به اعترافات متهمان و دستور بازپرس شعبه اول دادسراي امور جنايي تهران، همسر مقتول به اتهام قتل عمد با قرار بازداشت موقت روانه بازداشتگاه شد و فرزند نوجوان وي نيز به اتهام معاونت در قتل عمد با قرار بازداشت موقت به كانون اصلاح و تربيت معرفي  شد.

وي تاكيد كرد: تحقيقات تكميلي كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي تهران بزرگ براي روشن شدن تمامي ابعاد اين پرونده  و بررسي جزييات بيشتر همچنان ادامه دارد.

 

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون
وب گردی
سرویس «چک الکترونیک» در بانک دی راه‌اندازی شد اولین پردیس هوش مصنوعی و فناوری های مالی كشور با سرمایه گذاری بانك ملت در دانشگاه تهران تاسیس می شود ارائه خدمت حساب وكالتی در بانك ملت برای خرید خودروهای وارداتی از طریق سامانه اتونوین توسعه آموزش دیجیتال و مسئولیت اجتماعی همراه اول؛ از توزیع سیم‌کارت نوجوان تا بورسیه ۱۰ هزار دانش‌آموز محروم از تحصیل در «آی‌نو» سرگذشت دومان سهند؛ از تالیف کتاب‌های اقتصادی تا مشاوره سرمایه‌گذاری علائم سرطان مغز استخوان در آزمایش خون چیست؟ بانک ملت بیشترین تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را در بین بانک های کشور پرداخت کرد/ اعطای ۳۵.۴ همت تسهیلات طی ۶ ماه به ۱۵۶ هزار متقاضی هزارمین کارآموز؛ نقطه عطف پنج سال فعالیت آکادمی همراه اول انتصاب مدیران جدید چهار منطقه امور شعب / اکبری: چابک‌سازی و بهره‌وری، اولویت بانک ملی ایران است پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری ارزی «ملی کیمیا» از طریق شعب بانک ملی ایران