عكسنوشت
خبرگزاري مهر با انتشار مجموعه عكسي روايت كرد: «جشنواره فراوري رب ازگيل براي نخستين بار در استان گيلان با هدف معرفي اين ميوه جنگلي و جاذبههاي گردشگري و طبيعي مناطق كوهستاني آستارا در روستاي گردشگرپذير كوتهكومه بخش لوندويل شهرستان مرزي آستارا در شمال غربي استان گيلان برگزار شد. رب فراوري شده ازگيل به عنوان چاشني غذاهاي محلي آستارا كاربرد دارد و مراحل آمادهسازي آن در اين جشنواره توسط بانوان آشپز به نمايش گذاشته شد». عكسي كه ميبينيد از اين مجموعه انتخاب شده است.