• 1405 پنج‌شنبه 16 مهر
روزنامه در یک نگاه
امکانات
روزنامه در یک نگاه دریافت همه صفحات
تبلیغات
fhk; whnvhj بانک ملی بیمه ملت

30 شماره آخر

  • شماره 6438 -
  • 1405 پنج‌شنبه 16 مهر

مصاحبه توفاني « دبير» عليه فدراسيون فوتبال

اين يك بگومگوي ساده نيست

چند روز پيش و پس از اظهارات عليرضا دبير در مورد فدراسيون فوتبال و واكنش سئول‌نشينان نوشتيم كه اين فراتر از يك كشمكش ساده است. حال اظهارات جديد رييس فدراسيون كشتي اين فرضيه را تقويت كرد. به گزارش «اعتماد» چند روز پيش عليرضا دبير در حاشيه عقد تفاهم همكاري با باشگاه تراكتور از ضرورت تصميم‌گيري نظام براي فوتبال گفت. جملاتي كه با واكنش بسيار تند برخي مديران فدراسيون فوتبال مواجه شد. در همان مقطع تاكيد كرديم كه اين قصه سر درازي دارد و بايد منتظر واكنش تندتر عليرضا دبير بود. اتفاقي كه روز گذشته رخ داد و حالا بايد منتظر فازهاي بعدي اين تقابل بزرگ باشيم. 
رييس فدراسيون كشتي در حاشيه رونمايي از يك كتاب در مجموعه فدراسيون به‌ طور مفصل پاسخ مديران فدراسيون فوتبال را به توفاني‌ترين شكل ممكن داد و علنا آنها را تهديد كرد كه در آينده نزديك به سراغ‌شان خواهد آمد. دبير با تاكيد بر اينكه سابقه فوتبالي‌اش از همه مديران فدراسيون بيشتر است، گفت: «يكي از دوستان گفته بود آقاي دبير سرش در كار خودش باشد. من كه سرم در كار خودم است. خواهش من اين است كه دوستان صحبت‌هاي من را از رسانه‌هاي داخلي دنبال كنند، نه اينترنشنال.» عضو شوراي عالي ورزش در ادامه دست به افشاگري بزرگي زد و گفت: «من  آمار دارم كدام آدم‌هاي‌شان با  اينترنشنال  ارتباط دارند.»
دبير با بيان اينكه برخي از صحبت‌هايش ترسيده‌اند گفت: «اگر من مي‌گفتم قوه قضاييه بيايد، بايد مي‌ترسيدند. من فقط گفتم دولت و مجلس بيايند و بگويند چه چيزي مي‌خواهند.» دبير در بخش ديگري از اظهاراتش خطاب به تاج و همكارانش گفت: 
«۲۰-۳۰ سال است در فوتبال هستيد، چه كار كرديد؟ برويد ببينيد مردم ناراحت هستند.» رييس فدراسيون كشتي همچنين به شايعات در مورد علاقه خودش به حضور در فوتبال پاسخ داد و گفت: «دوستان نترسند. من نه مي‌خواهم آنجا بيايم و نه علاقه‌اي دارم. 10بار پيغام دادم. مدام اين و آن را نفرستند. بد است. حداقل اخلاق را رعايت كنيد. يكي از آنها گفته بود بروند نتايج تيم‌هاي پايه‌شان را ببينند؛ بله، براي ما دوم جهان شدن باخت است، ولي براي شما ايستادن بين پنج تيم در آسيا آمال و آرزو است. 
دوم جهان شدن شايد براي فدراسيون‌هاي قبلي افتخار بوده باشد اما براي من علي دبير باخت است. دمش گرم كه اين را گفته و روحيات من را مي‌داند‌. خدا را شكر آن‌قدر توقعات را در كشتي بالا آورديم كه دوم جهان شدن را باخت مي‌بينند.» دبير دست آخر علنا مديران فدراسيون فوتبال را تهديد كرد و گفت: «ان‌شاءالله به مسابقات جهاني برويم و بياييم و بعد به چيزهايي كه نبايد به آن بپردازم، مي‌پردازم. فدراسيون‌هاي جهاني را لولوخرخره نكنيد، من كه بلدم. آن هم راه دارد. بگذريم. ان‌شاءالله به‌موقع درباره فوتبال حرف مي‌زنم. هنوز صحبتي نكرده‌ام و چوب را برنداشته‌ام.»
بسياري از ناظران اين فرآيند را آغاز تغييرات در فدراسيون فوتبال ارزيابي مي‌كنند. دليل چنين وضعيتي نيز نارضايتي حداكثري اهالي فوتبال و هواداران از وضعيت فعلي اداره فوتبال است.

ارسال دیدگاه شما

ورود به حساب کاربری
ایجاد حساب کاربری
عنوان صفحه‌ها
کارتون
کارتون